Fredagsstatus

Dagens status

Jag har haft sån löjlig huvudvärk hela dagen. Ni vet sådär så man blir alldeles slö och bara på allmänt dåligt humör... Men jag har bestämt mig för att det inte ska få hindra mig! Våga vägra vara sjuk (inte för att det här känns som något ”sjukt” utan mer som typ vätskebrist, låsning i ryggen, totala spänningar eller något annat)!

Dagens gulp

Jag var ju hos doktorn i morse för att få en remiss för allergi-utredning, och när jag ändå var där bad jag om att dom skulle titta på ett födelsemärke. Det såg absolut inte farligt ut, men det sitter precis vid BH-bandet som skaver enormt på det. Så plötsligt låg jag där på britsen och fick det borttaget. Fy som jag hatar nålar, skalpeller och allt annat vasst. Men ett födelsemärke mindre och 3 stygn rikare står jag här idag.

Dagens träning

Direkt efter skolan passade jag på att dra iväg till gymmet. Min tanke var att lite värme, rörelse, muskelkontakt kanske skulle hjälpa huvudvärken. Och till viss del så gjorde det det. Så skönt! Plus att lite Fredagssvett klagar man ju inte direkt på, hihi!

Dagens Birthday girl

Idag är ingen vanlig dag, nej idag är det Sofias födelsedag!! Så ikväll ska vi ut och äta, dricka ett glas bubbel eller två och bara ha det sjukt mysigt!

Dagens fråga

Vilken huvudvärkstablett är det man får ta när man vill dricka alkohol?
Svaret: Ipren (okej, man ska inte heller ta det i samband, men det är i alla fall bättre än Alvedon)

Dagens köp

Efter måååånga timmar på blocket, facebook market och shpock har jag äntligen kirrat soffa. Dock har jag köpt den utan att faktiskt ha sett den då den är ute i Hässelby och leveransen har blivit bokad genom Tipp-Tapp eftersom att jag inte har någon egen bil, så håll tummarna för att det blir så bra som jag hoppas!

Dessutom har jag lagt ordrarna för två stycken samarbeten - waaay! Så här har det beställts både det ena och det andra. Bra dag helt enkelt!

Dagens dryck

Alltså hur gott är det inte med kaffe ibland?? Nej men alltså dra mig baklänges vad gott det kan vara när man är riktigt sugen på en kopp. Typ som idag!

Dagens smink-tips

Jag har precis börjat använda den HÄR BB-creamen (som jag blandar med lite utav min lite mörkare foundation), och jag är typ kär. Den är freaking amazing!

Dagens ser fram emot

Morgondagens event som Nouw och Olympus har bjudit in till. Hoppas vi ses där!!

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Åh, själv borde jag verkligen ta tag i att få ett födelsemärke borttaget. Har alltid haft det så det är inte heller nåt sånt, men det sitter vid BH-byglarna och skaver även det enormt, haha. Drar mig dock för det. Gjorde det väldigt ont? KRAM
angelicawahlin.se
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Skönt o få bort födelsemärket ändå speciellt nu när du inte hann att gå hemma o bmi nervös. Tog bort en stor leverfläck på ryggen vid byxkanten för ngt år sen. Så glad att jag gjorde det än idag 👏🏻 hoppas ni får ett mysigt födelsedagsfirande ikväll ❣️
nouw.com/angelicacarlsson
malinkirstine
malinkirstine,
Hoppas du får VÄRLDENS bästa helg älskade fina Matilda <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Joanna,
Skönt att få bort födelsemärket. Men förstår det var jobbigt. Jag hatar också skalpeller och nålar. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
artibus
artibus,
Usch för huvudvärk... Men woohooo för Nouw's event, sitter på tåget just nu. Ses snart! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Men så skönt att du kunde få bort födelsemärket direkt <3 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin