Fredagsfavoriter

I samarbete med Movesgood

Innan jag stänger ner datorn (okej, snarare stänger ned alla sociala medier, för jag har fortfarande en arbetsdag framför mig) och tar helg tänkte jag passa på att visa några fredagsfavoriter.

Vanilja

Jag är (tyvärr) oerhört hundrädd. Mer exakt är jag faktiskt rädd för de flesta djuren. Jag tror det har något att göra med att jag har svårt att läsa såväl djur som människor. Men hundar lite extra då jag tydligen blev biten när jag var liten. Så när Ella sa att hon de skulle skaffa hund kände jag, alltid sugen på att utvecklas som jag är, YES! Äntligen kan jag börja jobba emot rädslan.
Jag ska väl erkänna att jag inte riktigt vet hur det går, för hur kan man vara rädd för en sån här liten sötnos? Men det hindrar mig verkligen inte från att bli lycklig varje gång jag får se henne. Helt klart en favorit just nu!

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Movesgood

Det här är faktiskt ett märke jag inte hade hört talats om innan, men nu är jag såld. Movesgood har en affärsidé som går ut på att skapa hållbara och tidslösa kläder. Ta till exempel T-shirten ovan. Den är gjord av bambu vilket skapar en mjuk känsla och en härlig passform.
Med koden GOOD15 får ni dessutom 15% på ett helt köp. Hur bra? Både för dig och miljön.

Hawaiipoké

Det är nog ingen hemlighet att jag älskar fräsch och hälsosam mat (allt blandat med godis, hehe). Jag har ju som ni vet haft lite strul med att hålla en bra kost-hållning på sistone. Det är så himla lätt att boka in ett möte på lunchen eller köra söndags-rallyt av visningar bara för att sen trycka godis och sötsaker tills magen håller på att explodera. Så efter mina visningar i söndags såg jag till att verkligen prioritera bra mat vilket resulterade i en Palama Fresch på Hawaiipoke, och MUMS säger jag bara!! Den är helt vegansk, blir klar på bara några minuter (snabbmat done right) och är fantastiskt god. Inte sista gången jag går dit kan jag säga!

Lösgodis

Definitionen av fredagsfavoriter = lösgodis. På senaste tiden har det visserligen varit varje-dag-favoriter, hehe. Men ja, lösgodis i alla dess former. Och vet ni vad? Jag kommer idag att posta den bästa tävligen ever på min instagram. Jag lovat att det inte är något ni vill missa!!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh gud jag dör vilken söt liten vovve! Det är ju perfekt att öva på hundrädslan med henne, hon ser supersnäll ut 😃

nouw.com/hilma
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,

Nu blir jag ännu mer sugen på att skaffa mig en hund 😍 Jag har också varit rädd för hundar när jag var yngre, men rädslan gick fort över när en av mina grannar skaffade sig en hundvalp och vi fick vara hundvakt åt henne. Hundar är verkligen et bästa vi har!

nouw.com/jenniferliindqvist
Johannagrahn
Johannagrahn,

Men lilla vovven 😍😍😍

nouw.com/johannagrahn
agnesmathilda
agnesmathilda,

Vad roligt att du börjar jobba med din hundrädsla! Och viktigt! Ha en fin helg <3

nouw.com/agnesmathilda
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Älskar dina bilder på bloggen! <3
nouw.com/hannakarlzzon
sarasara
sarasara,

Man mår så mycket bättre av att äta bra! Ofta handlar det väl om att planera. 😊

nouw.com/sarasara
kaiaheltne
kaiaheltne,

Så fine bilder!!

nouw.com/kaiaheltne
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh men alltså den där hunden är så oerhört söt! Förstår lyckan du känner när du ser henne även om du fortfarande känner lite rädsla. Du är så grym som övar och övar på rädslan. Omg, vad sugen jag blev på godis nu! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
artist
artist,

Älskar också Hawaii Poké.

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin