Fredags-status

Godmorgon hjärtan! Kan vi snälla börja dagen med att bara ta en liten stund för livet? För alla älskade vi har runt omkring oss? För solsken? För skratt och för lycka? Jag vet, sjukt klyschigt och löjligt. But still! Det är ju trots allt Fredag =)

Känsla: Så himla härlig!

Tacksamhet: Dom här dagarna alltså! Som jag behövde dom. För första gången på evigheter har jag haft tid att ta det lugnt (nytt år, nytt mål = hälsa) och verkligen vara lugn. Dom här två dagarna har jag haft tid att träna utifrån kroppen, gått igenom hela mitt förråd (skulle ni vara intresserade av en bloppis?), laga god mat och framför allt, tid till att ligga på sängen, starta en ny serie och göra ingenting. Just det där sista, nejmen jag kan inte ens minnas sist jag hade tid och ro till att göra det.

Mysigaste: Is to come! Efter en hel jul ifrån varandra har jag och Sofia en hel del catching up to do, så idag har vi en riktig mysdejt inbokad.

Shoutout: Går till Emma på ICAs kundtjänst! Efter en del strul där dom först glömde halva min leverans, fördröjd kompensation och utebliven rabatt, så fixade hon alltihopa så bra! Nu längtar jag bara efter att få resten av beställningen ikväll. Hörde jag taco-Fredag??

Fundering: Jag ska om inom de närmsta veckorna till världens bästa frisör och färga håret, frågan är bara hur. Vad tycker ni?? Jag känner lite New year, new me. Men hur ser det nya jag ut? Ljusare, mörkare, varmare, kallare? Har ni nå tips får ni gärna langa en bild =)

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vad roligt att du ska till frisören idag och ser fram emot resultatet 😃 Kramis
starbys.se
malinhardstahl
malinhardstahl,
Men vad kul att du har en frisörstid idag! Ser framemot resultatet! KRAM
nouw.com/malinhardstahl
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det låter ju hur fantastiskt som helst att ni har bokat in en liten dejt tillsammans! Hoppas ni får det underbart och att vädret är på er sida så det är massa sol. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åhhh alltså mysdejter me vänner/familj/vemsomhelst ändå, bästa i livet ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Gud vad underbart att det löste sig med maten, man blir ju så ledsen när sånt händer haha! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin