Fredags-status

Feeling:
Jag skulle absolut vilja säga Fredagsfeeling, men nja. 7 timmar plugg sätter inte riktigt den tonen på dagen, haha! Jag skulle också vilja säga vårfeeling för redan på min morgonpromenad sken solen på ett helt otroligt sätt. Men med tanke på att jag har tillbringat dagen först på SATS Hötorget (i en källare) och sen på Espresso House Hötorget (i en källare) så har jag inte fått ta del utav det heller.
Så dagens feeling - bra över lag helt enkelt!

Konstaterande:
Den senaste veckan har det inte varit svårt att vakna på morgonen, vilket det verkligen har varit innan. Så jag har gått runt och funderat på varför det är så. Jag går inte och lägger mig tidigare, jag sover inte bättre, nej inget sånt. Men så slog det mig exakt vad det beror på. *trumvirvel* Det är inte mörkt längre! Nej, det är faktiskt ljust redan 06:30. LYCKA!

Vågar inte:
Som jag skrev i Söndags så lyckades jag bli förkyld när jag var hemma på Gotland (våga vägra va sjuk tho'), men med tanke på allas rädsla för Corona-viruset så vågar man inte ens harkla sig (än mindre hosta). Det onda ögat man får då är verkligen inte att leka med, haha!

Träning:
Finns det någon chans att jag ska kunna sitta still så är ett träningspass ett måste. Så att team-teacha en grym Combat på SATS Hötorget var utav tvekan det bästa beslutet jag hade kunna ta.

Plugg:
Jag har lite panik. Inte för att jag inte kan saker, utan för att det känns som att de gamla tentorna är för enkla. Det leder till att jag slackar efter och inte tar plugget på så stort alvar som jag borde. Jämfört med föregående tentor har jag nog inte ens lärt mig hälften så mycket om vi tänker omfångsmässigt (kan man göra det när det kommer till kunskap?), men ändå känns det förhållandevis okej.
Don't jinx anything!!

Varför:
Varför är det så att allt alltid kommer samtidigt?? Efter en lugn period kom allt - på en och samma gång. Tentaplugg, nya Les Mills-releaser att öva in (gruppträningspassen jag instruerar), snart resor och flera, flera samarbeten <-- så himla kul. Men hur ska jag hinna få till dom innan jag åker?? Kunde folk snälla inte hört av sig för 2-3 veckor sen? TUI tillåter bara 20 kg bagage (inklusive handbagaget), så att ta med grejer på resan är inte ett option. Men men, just go for it fröken Berlin!

Recept:
Paula Rosas la idag upp ett recept på spenatvåfflor. Hur gott ser det inte ut?? Jag måste ta och leta rätt på i vilken låda i förrådet som våffeljärnet ligger. Anyways, receptet:

Blanda två ägg, en dl vetemjöl, 0,5 dl mjölk, en tsk salt och en tsk bakpulver i en bunke. Häll i 100 gram färsk spenat i smeten och använd en stavmixer för att mixa ned spenaten. Grädda i ett våffeljärn, riktigt med smör.
Toppa spenatvåfflan med färskost, sallad, lax, avokado och avsluta med att krydda med citronpeppar😋

Vuxna beslut:
Oh ja, alla som är över 18 får ju faktiskt bestämma helt själv. Så dagens middag blir glass, popcorn och en och annan chokladbit.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Kunglig middag 🙏🙏🙏🙏
nouw.com/johannagrahn
Linnealiebig
Linnealiebig,
Wohoo, sååå smaskigt 👌🏻
nouw.com/linnealiebig
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Har lyckats dra på mig en förkylning jag också, hur typiskt?! Orkar verkligen inte bli sjuk hahah... Men heja dig som pluggar så? Kan inte fatta att du orkar, men du är himla grym hjärtat <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
tildablanksvard
tildablanksvard,
Ser super gott ut!
nouw.com/tildablanksvard
linndossing
linndossing,
Börjar också känna mig sjuk.. Men tänker också vägra vara sjuk! Det har jag inte tid med 😂 Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Oj vilket spännande recept, aldrig smakat så det ska jag verkligen göra någon gång! Älskar när man får nya härliga recpt att testa. Det kan lätt bli så att man alltid kör på samma att äta så alltid välkommet. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin