Fredag, mingel och event

Happy Friday huns!

Nejmen kan vi ta en skål med en underbar kopp kaffe för detta? Inte riktigt än though. Jag är just nu påväg in till stan för att kicka igång dagen på Barry's. Fredags feelingen är verkligen på topp och jag har en känsla av att den här dagen inte kan bli något annat än fantastiskt bra. Hur känner ni?

Igår var också en riktigt bra dag. För en gångs skull startade jag faktiskt inte dagen med träning. Det var för att 08:00 var vi tjejer på kontoret inbjudna till ett mäklarmingel på Marville Roade. Jag ska erkänna att jag aldrig hade hört talats om märket innan. Men tjejerna som styrde ihop det här (som jobbar på en annan firma) sa att det var ett av deras favoritmärken, varav de nu bjöd in till det här lilla eventet. Hur trevligt?

Jag vill ju verkligen bygga en mer hållbar garderob och efter att ha sett hur j*kla snygga dom tjejerna var kände jag mig bara än mer peppad. Jag vill ha plagg som skriker kvalitet, med riktigt snygg passform och som håller för framtiden. Dock får jag ju den mesta av min klädesinspiration från de jag följer på insta och modet där (som jag egentligen älskar) är inte det som passar på kontor. Så var hittar man inspiration till hur man sätter ihop snygga outfits?

Anyhow. Efter en klapp på axeln för att jag än en gång pushade mig själv ur min comfortzone och (i alla fall försökte) prata med dom andra tjejerna, tog vi oss tillbaka till kontoret för ett antal timmars jobb. Jag försökte faktiskt gå hem i tid idag, och lyckades rätt så bra. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till träningskläder och ta mig ut på en löptur i solskenet. Lyckan av att kunna springa lite igen är otrolig. Dock fick jag sota för det idag då smärtan är tillbaka i både knä och höft... Är det såhär det är att bli gammal?? Haha! Att få gå och lägga sig när man vill, kunna äta godis på dagar som inte är lördagar och att tjäna lite pengar - det kan jag leva med. Men räkningar, tvättstuga och ont i kroppen kan jag gärna klara mig utan tack.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin