Fredag med kontrakt, bubbel och fjärilar i magen 

Vilken j*kla pang-fredag rent ut sagt! Låt mig berätta allt om den. Det hela började med att jag vaknade till uppehåll istället för det spöregnet jag hade förväntat mig och därför kundeta en härlig löptur. Så dagen startade längs Djurgårdens vackra vyer.

Efter att sen ha duschat och haft ett möte på jobbet sprang jag vidare till banken för att leka vuxen. En timme senare satt jag där med ett bolån, ett ordentligt pensions-sparande, en massa nya konton på ny bank och en personlig bankman. Nu ska det bli ordning och reda på min ekonomi ska ni veta.

Snabbt vidare för att hålla visning, som gick åt skogen. Förhandlingarna med en annan spekulant gjorde däremot inte det. Så vips hade jag ett kontrakt inplanerat i kalendern. Så kul!! Men samtidigt sååå nervöst för det fanns ett par riskfaktorer för att det skulle falla och vi skulle skriva först vid 17.

I väntan på det sprang vi iväg och åt en väldigt sen lunch på Tures. Jag och Rebecka åt deras Pokébowl medan Lovisa gick loss på köttbullarna.

När klockan äntligen slog sprang jag iväg med fjärilar i magen och papperna i högsta hugg. Och vet ni vad? Det gick vägen! Fredagskontrakt at it’s finest. Vilket ju måste firas. Först med ett par glas bubbel med gänget på kontoret och sen med en dejt med @isabylund

Nämen alltså ni hör ju! En riktig j*kla pang-fredag. Hur var eran dag??

Gillar

Kommentarer

Victoriaflyman
Victoriaflyman,

Låter som en så härlig dag!!😍

nouw.com/victoriaflyman

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin