Från ensam till älskad

Tack tack tack för alla grattis-hälsningar på min födelsedag! Ni är otroliga!

När jag vaknade i tisdags ska jag erkänna att jag kände mig lite ensam. Jag är van att bli väckt med sång av min älskade familj. När jag sen flyttade hemifrån vaknade jag, om än inte till sång, men i alla fall bredvid mitt ex. Nu däremot, nu är jag själv.
Klipp till att jag sen under dagen blir överöst med kärlek från alla håll och kanter. Jag har aldrig varit den som får mängder av grattishälsningar på Facebook (jag var ju som sagt väldigt blyg tidigare) eller hon som fick stories på insta tilldelad till sig. Men nu fick jag det. Det, DMs, sms och allt möjligt annat. Plötsligt kände jag mig så otroligt älskad - så tack till alla ni som gav mig det!

Dagen startade med en lång löprunda följt av jobb (såklart). Vid lunch mötte jag upp min älskade syster, eller rättare sagt så kom hon till mig på kontoret. Därifrån gick vi sen till Le Östermalm. Jag har varit riktigt taggad på det ett tag nu, så det blev den perfekta födelsedags-lunchen. En açaibowl, en sallad och ett glas bubbel senare var jag tillbaka på kontoret för mer jobb innan jag sen på kvällen hade bokat bord på en italiensk restaurang jag velat testa länge. Så bra mys-firar dag. Och imorgon ska det istället firas på riktigt.

Jag var som sagt skeptisk till 26 och är inte säker på att jag har accepterat det ännu. Men fortsätter levnadsåret så som det började så kan jag nu gå med på det ändå ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin