Från en Tisdag mitt i livet

- Jag började tvivla på det där om att 2020 skulle bli mitt år. Starten har ju liksom inte varit den bästa. Men jag har kommit fram till att 2020 är året jag ska må bra. Självklart kommer jag ha, och har, lows emellanåt för det är livet. Men med handen på mitt hjärta kan jag säga att jag inte ens minns sist jag (överlag) mådde så här bra. Fysiskt, psykiskt, själsligt. Jag inte bara trivs med den jag är, utan kan nog för först gången i mitt vuxna liv stå upp för, vara stolt och älska den jag är. Sjukt egentligen, men sant. Och det här är bara början. 2020 är året jag ska må bra!

- Jag gjorde det!! Istället för att lägga mig och tillbringa alldeles för många timmar med totalt onödigt slöscrollande igår kväll, plockade jag fram den där boken som legat i lådan under sängen alldeles för länge. Ni läser rätt. I skenet från mobilens ficklampa (jag blev plötsligt väldigt medveten om att jag inte har någon sänglampa) läste jag nästa 50 sidor. Nejmen heja mig!!

- På min promenad imorse hittade jag syren-buskar. Den lyckan alltså! Vi har alltid haft stora syrener i trädgården, så doften från ett par kvistar ståendes i en vas är definitionen utan för-sommar för mig. Än så länge hade dom knappt börjat slå ut men så fort dom gör det tänkte jag plocka med mig en liten bukett hem.

- Har jag världens finaste Mamma eller vadå?? Igår morse klev jag ur duschen och möttes utav en swishnotis och det här 👆🏼 smset. För många kanske det inte betyder så mycket (har bland annat ett par vänner som fortfarande får 500-1000 kr likt veckopeng swishat till sig varje Fredag), men för mig är det verkligen så otroligt stort. Jag ska inte klaga, för jag har det verkligen inte dåligt ställt på något sätt. Men den där lilla summan kommer att sätta en guldkant på vardagen som jag själv annars inte gör. Och summan i sig är ingenting mot kärleken och omtanken från min älskade Mamma <3

Gillar

Kommentarer

englabjork
englabjork,
Åh vad bra att du mår bra fina du!❤️
nouw.com/englabjork
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så härligt att höra att du mår bra!
nouw.com/tildablanksvard
Mammatillthea
Mammatillthea,
Härligt att höra att du mår bra 🤩
nouw.com/mammatillthea
Yasmine ,
Så härliga punkter, är så glad för din skull!! <3
yasmissy.blogg.se
Ajli,
inte är du mitt i livet! Jag tänker bli minst 90 år 😊
ajlimuller.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin