Framtidsdrömmar

I samarbete med Heda

Var ser du dig själv om 5 år? Var ser du dig själv om 10 år? Det är något utav en standardfråga att få när man hostar en Q and A. Med tanke på att jag har haft ett par genom mina år som bloggare (okej, jag hör precis hur löjligt det låter att kalla sig självt för bloggare, but you get it) så har jag haft ett par tillfällen att reflektera. Så var ser jag mig själv om 5 år?

Om 5 år är jag alltså nästan 29 år (hej åldersnoja). Förhoppningsvis har jag då hittat mannen jag vill tillbringa resten utav mitt liv med. Vi är gifta. Har ett barn och kanske ett till på väg. Jag jobbar som mäklare, han som något annat, och jag vaknar taggad på livet varje dag (hur underbart hade inte det varit??). Boende då? Hmm, fem år. Då är vi nog fortfarande kvar i Stockholm, eller i alla fall på fastlandet, i en öppen, ljus lägenhet.

Om 10 år då? Matilda Berlin 34 år (okej, nu snackar vi åldersnoja så det heter duga). Fortfarande lyckligt gift, fortfarande med två eller möjligtvis tre barn - men sen då? Fortfarande mäklare eller har jag tröttnat och bytt till något annat? Vem vet? Och bor vi kvar i Stockholm eller har vi flyttat hem till Gotland? Eller kanske någon helt annan stans? Oavsett så är det definitivt ingen lägenhet längre utan nu snackar vi hus. Jag drömmer utan tvekan om en stor, ljus, fristående villa. Jag vill ha en stor trädgård med en fin stenmur runtomkring så att mina barn kan springa runt fritt och leka, samtidigt som jag själv kan sitta på altenen och läsa en bok i sommarsolen. Hör ni hur härligt??
Sen har man verkligen ingen aning om var livet för en, men kan vi snälla hålla alla tummar och tår för att jag faktiskt kan få ta och hamna där??

Och ni då? Var ser ni er om 5 år? Om 10 år? Tell me =)

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin