Fortsätter leva livet

Good morning you guys!

Äntligen lördag, lite sovmorgon och ledig dag. De senaste två veckorna har gått i cirka 120. Jag har jobbat mina dagar och efter det gjort något - varje kväll. Ni läste rätt. Varje kväll. Har det inte varit en middag har det varit en dejt, en fika med en vän, långpromenad eller något annat roligt. Vem hade någonsin trott det? Backar vi bara 2 år klarade mitt introverta jag med kanske en plan i veckan. Nu däremot lever jag livet. Men igår var det i alla fall dags för en ensamkväll. Så jag unnade mig sushi från sushirullens happy hour (10 bitar sushi för 50 kr = värt) och burrade upp mig i soffan. Mys!

I torsdags däremot var det inte ensamkväll som gällde. Efter min visning åkte jag ut till Långholmen för första gången. Där mötte jag upp Isa, Amanda, Fanny och Melissa för middag på ÖN. Jag har velat gå dit hela sommaren, framför allt med tanke på att Annas kille är ansvarig kock (?) där, så maten ska vara fantastisk. Dock så lyckades jag såklart träffa in det här en kväll när min mage inte var med i matchen (j*kla järntabletter) så jag åt inget nu i alla fall. Men jag kan säga att det doftade heeelt otroligt gott.

De andra beställde in burratan, råbiffen, hummusen och potatisen. Ni ser ju bara hur gott det ser ut. Tyvärr var musiken lite för hög på stället (hur gammal har man inte gått och blivit?) så vi kunde knappt höra varandra när vi pratade. Men så mycket mys i alla fall! Mer sånna kvällar åt folket säger jag bara!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin