Första dagen som mäklare

Holy Moly säger jag bara. Just nu snackar vi hjärn-mos i mitt lilla huvud. Första dagen som mäklare alltså? Mitt mål var ju att lyckas boka ett möte och jag sa mer eller mindre att jag inte skulle gå ifrån kontoret förens jag hade gjort det. Det betyder att jag hela dagen har suttit och ringt samtal. "Hej, Matilda på Fastighetsbyrån. Jag såg att du var på visning hos oss för ett tag sen...".

Kan vi ta en liten stund för hur fin Ella är? Möttes av detta när jag kom in imorse // Älskar verkligen att jobba så att jag kan springa runt mellan dom mötena som blir

Jag var tvungen att räkna efter och jag har idag gjort 56 samtal. Förstår ni nu hur mos min hjärna är?
Då kommer vi till den stora frågan: Lyckades jag boka ett möte? Jag vet faktiskt inte om det räknas som godkänt eller ej, det är det som gör mig så frustrerad (och därför jag sitter kvar klockan 18:57 en Fredags kväll). Jag fick till ett riktigt bra samtal. Dock satt personen i bilen (som förare) och kunde därför inte boka tid nu, utan jag fick maila över tider till nästa vecka. Så det är bokat, men utan att faktiskt vara bokat. Såååå frustrerande, haha!
Jag känner dock att numer är det ingen som svara (inte så konstigt en solig Fredagskväll i Juni). Egentligen hade jag tänkt dra hem på direkten, men nu när @isabylund hörde av sig om en aw så kan man ju bara inte tacka nej, hihi!
Hoppas ni får en toppenkväll finingar <3

Gillar

Kommentarer

cjulias
cjulias,
Åh så spännande! STORT GRATTIS fina fina du <3
nouw.com/cjulias
elinoreriksson
elinoreriksson,
Hur snygg var inte den outfiten!?
nouw.com/elinoreriksson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin