Första bilderna på mina lägenhet?

Vet ni vad som precis slog mig? Jo, jag har ju faktiskt inte uppdaterat er något om lägenheten. Inte mer än lite småkommentarer i enbart text. Sanningen, som jag insåg när en kollega frågade om jag inte kunde visa hur renoveringen blev, är att jag inte har några bilder. Det är lite som att jag inte vill ta några innan jag är klar, eller åtminsonte inte innan det ser lite sammanhängande ut och inte som att jag bara flyttat mina grejer från en lägenhet till en annan. Vilket är precis vad jag gjort. Ena hörnet är nu total-tomt efter att jag sålde byrån jag var tvungen att flytta med mig och fotändan på sängen är fortfarande belamrad med flyttlådor jag inte kunnat packa upp.

Efter att jag hade städat inför mitt födelsedagsfirande insåg jag att nu är det dags! Nu måste jag börja inreda så att det faktiskt blir fint här med. Jag har ju köpt ett nytt matbord, vilket blev så bra. Och nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt en rotting fåtölj som jag suktat efter fruktansvärt länge. Ihhh!

Det stora som är kvar då är:

- köpa nytt soffbord
- sälja mitt gamla
- måla mina garderober
- köpa nya sängkläder (jag vill skapa riktig hotellkänsla där)
- sätta upp gardiner
- önska mig 2 piedestaler från mamma

... plus en massa mer småfix. Men det här är det stora.

BAREFOOT DANCING POSTER // WALKING IN PARIS POSTER

Förra veckan tog jag i alla fall tag i hallen. Den var lite lätt kaos kan jag säga. Det svåra är att den är så smal, så det finns inte så mycket att göra. Men lite är fixat. Väggarna som var brutalt skitiga är nu helt nymålade. Skoskåpet stod förut på golvet vilket var ett stort problem då jag inte kunde få in mina vardagsskor (dom man sparkar av sig när man kommer in) under. Men den sitter nu på väggen <-- #stolt. Jag klickade också hem lite posters online. Jag har ju en massa ramar ståendes här hemma och i väntan på att jag 1. vet var jag ska sätta upp dom i rummet, och 2. lyckas lösa någon upphängningslösning (antagligen krokar ovanför skoskåpet) inredde jag hallen med mina nya favoriter. Hur fina?? Alla är från älskade Desenio.

Det är kanske inte mycket, men i alla fall en liten update. Den som väntar på något gott you know ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin