Försök till att rädda relationen och restaurangtips i Visby

Jag har två systrar. Isa (Lovisa) som är två år yngre och sladdisen Wilma som är åtta år yngre än mig. Naturligt har jag och Isa alltid varit nära, men jag och Wilma har hela tiden varit i helt olika stadier i livet. Som ung är kontrasterna enorma, och även om dom börjar suddas ut sakta men säkert har vi fortfarande en bra bit kvar.

För det är inte bara åldern som är ett ”problem” utan vi är också oerhört olika som personer. Jag är vår Pappas dotter och Wilma vår Mammas.

Jag och Pappa
- Naturvetenskapligt lagda
- Faktabaserad tro
- Mycket känslor inom oss men inte mycket som kommer ut
- Har en tendens att låta arga trots att vi inte är det

Wilma och Mamma
- Estetiskt lagda
- Enormt mycket känslor som dom gärna pratar om
- Gråter för allt

På många punkter är vi sånna totala kontraster mot varandra att vi klatchar värre än Titanic och isberget. Vi förstår liksom inte varandra. Hon tycker jag låter förbannad och jag förstår inte hur hon kan känna så mycket. Det har resulterat i stora bråk och emellanåt en större klyfta (men som också hjälper till med att sudda ut dom genom att vi får skrika ut på varandra).

Men jag vill verkligen inte ha det så! Min lillasyster är en helt otrolig, sjuuuukt vacker (hon fick då cirka 75% utav våra fotogeniska gener. Isa fick 20% och jag får kämpa hårt med mina 5, haha. Men jag menar, bara se på henne!), smart, driven, glädjespridande, otroligt omtänksam och helt fantastisk person. Jag vill ha henne som mer än min syster. Jag vill ha henne som min bästa vän.

Så i förrgår bjöd jag henne på en middagsdate. Bara hon, jag och ingen annan. Så otroligt mysigt! Och så otroligt välbehövligt för oss.
Som ni kanske vet är ett utav mina summerbucks-mål att besöka 3 nya restauranger i Visby, så igår testade vi något nytt. Brooklyn Tacos’n tequila. Jag har tidigare tipsat om Brooklyn Burgers’n bar, så när dom nu har öppnat ett nytt ställe så var det ju bara ett måste att testa. Och vi blev inte besvikna!

Går ni dit, vilket ni utan tvekan borde, så måste ni beställa in Camarones en taco (Räkor, grön salsa, tequilaglaze, koriander & lime) och Cajun Pollo taco (Cajunkryddad kyckling med chipotlemayo, mangosalsa & picklad rödlök). Magiskt goda båda två! Det är sällan jag sitter och kommenterar smakkombinationer men både jag och Wilma höll varsin låda om hur välbalanserade komponenterna var och hur otroligt gott det var, haha!
Så stort tips på Brooklyn Tacos’n Tequila! Och stort tips på systermiddagar!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Åh vad gott det ser ut och så himla fina bilder på er. Du är också otroligt vacker som dina systrar! <3 Kramis
starbys.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Är så avis på att du har två (!) systrar! Jag fick aldrig ens en :'(
nouw.com/celinelundqvists
erikarobertsson
erikarobertsson,
Ååh, det ser ju hur gott ut som helst! 😃 Och så fint att ni börjar hitta till varandra <3
nouw.com/erikarobertsson
happyM
happyM,
Åh så himla himla mysigt och fint inlägg!!! Känner verkligen som Celine haha, fick inte heller någon syster 😟, låter helt underbart!! Men hallå, 5%????? har du missat hur snygg du är?????? Kram ❤️
nouw.com/happym
Yasmine,
Så fint du skriver om er och så mysigt att gå på dejt bara ni två! Jag försöker göra samma sak för alla mina syskon, umgås med de individuellt alltså! 😃 KRAM <3
yasmissy.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Det såg sjukt gott ut och vad mysigt att det bara var ni, så ni fick vara 😊 och du har inte bara 5%, du är så vacker du med <3
nouw.com/emelieanderssoon
mollysvedin
mollysvedin,
Fint skrivet och mysigt med middag tillsammans, det såg riktigt gott ut 💗
nouw.com/mollysvedin
Louiseelinore
Louiseelinore,
Allt ser helt fantastiskt ut! 😃 <3
nouw.com/louiseelinore
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så fina och så mysigt det ser ut....och gott! kram
nouw.com/juliavnmelin
Jasmine,
Ett så mysigt inlägg. <3
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin