Försök till att rädda relationen - bokat resa

Jag har bokat en ny resa! Woop woop woop! Eller egentligen så är det faktiskt två, men det är den första utav dom som verkligen betyder enormt mycket. Okej, det gör den andra med så jag tar tillbaka det. Never the less - det är bokat!


Jag har, som ni kanske vet, två systrar. Isa (Lovisa) som är två år yngre och sladdisen Wilma som är åtta år yngre än mig. Naturligt har jag och Isa alltid varit nära, men jag och Wilma har hela tiden varit i helt olika stadier i livet. Som ung är kontrasterna enorma, och även om dom börjar suddas ut sakta men säkert har vi fortfarande en bra bit kvar.

För det är inte bara åldern som är ett ”problem” utan vi är också oerhört olika som personer. Jag är vår Pappas dotter och Wilma vår Mammas.

Jag och Pappa
- Naturvetenskapligt lagda
- Faktabaserad tro
- Mycket känslor inom oss men inte mycket som kommer ut
- Har en tendens att låta arga trots att vi inte är det

Wilma och Mamma
- Estetiskt lagda
- Enormt mycket känslor som dom gärna pratar om
- Gråter för allt

På många punkter är vi sånna totala kontraster mot varandra att vi klatchar värre än Titanic och isberget. Vi förstår liksom inte varandra. Hon tycker jag låter förbannad och jag förstår inte hur hon kan känna så mycket. Det har resulterat i stora bråk och emellanåt en större klyfta (men som också hjälper till med att sudda ut dom genom att vi får skrika ut på varandra).

Men jag vill verkligen inte ha det så! Min lillasyster är en helt otrolig, sjuuuukt vacker (hon fick då cirka 75% utav våra fotogeniska gener. Isa fick 20% och jag får kämpa hårt med mina 5, haha. Men jag menar, bara se på henne!), smart, driven, glädjespridande, otroligt omtänksam och helt fantastisk person. Jag vill ha henne som mer än min syster. Jag vill ha henne som min bästa vän.

Så vi behöver mer ensamtid tillsammans. Mer tid att bara vara vi två, lära känna varandra , få en chans att bli bästa vänner och älska varandra mer än "bara" som systrar. Förra hösten åkte vi till Riga över en långweekend. I somras bjöd jag henne på middag (som ni ser på bilderna här i inlägget). Och nu, nu ska vi åka till....

DUBLIN!!!

Woop woop woop (again)! 07:50 den 13 December går planet från Arlanda och så kommer vi att ha en helg utav såååå mycket mys! Wilma har (frivilligt) fått i uppgift att leta upp allt vi ska göra (och @megkaup du kan väl langa lite tips med, hihi?). Det första hon sa stod på listan var att gå på julmarknader, besöka en massa småpubbar och dricka varm choklad. Haha, hur söt?? Men hör ni hur mysigt det kommer bli eller? Bara hon och jag i en helt ny stad. Som jag längtar!

När vi sen landar på Arlanda den 16e igen springer vi helt enkelt från den enda terminalen till den andra och åker direkt hem till Gotland där jag kommer vara över hela julen. Nämen hör ni hur fantastiskt det här är?? 2 veckor fyllda med plugg kvar att kämpa mig igenom och sen är det 110% mys som gäller! LIVET!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Åh gud så mysigt ni kommer få det! Perfekt att åka iväg sådär lite längre stund tillsammans 😍 massa kramar ❤ ☺
nouw.com/sofialissmyr
Netti Starby ,
Mysiga bilder och vad roligt att ni har bokat en resa 😃 Kramis
starbys.se
tinafalkestad
tinafalkestad,
Men gud vad mysigt och roligt att ni ska åka till Dublin tillsammans! <3 Förstår att de måste vara jobbigt att vara så olika, men jag hoppas verkligen ni kommer närmare varandra och blir bästa vänner under denna resan <3 Jag har varit i Dublin, det är fantastiskt där, sååå fint och såå härliga människor! Förstår att du längtar massor! Jättefina bilder på er, ni är sjukt fina bägge två <3 Maten ser jättegod ut med, kram <3
nouw.com/tinafalkestad
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Vad underbart!!<3
nouw.com/mayamolanderz
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men underbart, underbart, underbart! <3 Ni är så fina båda två (alla tre)! <3
nouw.com/lillymihlte
sarasara
sarasara,
Kul med Dublin! Har besökt staden två gånger. I Temple Bar finns massor av pubar och restauranger. Kan rekommendera The Temple Bar och The Norseman. Andra matställen jag rekommenderar: Bewley's Café (kafé på Grafton Street), Two Boys' Brew (brunch), The Old Stand (pub och restaurang), Leo Burdock (fish and chips), The Good Food Store (brunch).

Sevärdheter att besöka: Guinness Storehouse, St Patrick's Cathedral, Kilmainham Gaol, Trinity College. Skulle även vilja besöka Old Jameson Destilllery om jag åkte tillbaka.
nouw.com/sarasara
happyM
happyM,
Åhhh vad kul!!!❤️ Tycker verkligen att ni gör helt rätt i att fara iväg, låter sååå otroligt mysigt ❤️ Stor stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Men åh så himla mysigt! Ni gör helt rätt i att åka iväg och ha lite egentid, det är så viktigt! Stor kram <3
nouw.com/linndossing
Jasmine,
Vilka fina resor du har framför dig! Hoppas att relationen till din syster stärks ytterligare i och med den förstnämnda och att julen på Gotland blir magisk.
Kram
rosanatt.blogg.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Kan bara tänka mig hur fantastiskt det vore att uppleva julmarknad i Dublin.
nouw.com/jossustravelpics

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin