Förlåt!

Nämen hej bloggen och hej hjärtan! Var har jag varit de senaste dagarna? Under 6 års tid, i stort sett från första dagen jag startade min blogg, har jag publicerat ett inlägg om dagen. Under en period var det 4 (hur sjukt?), ett långt tag 2, senaste tiden 1. Men alltid, alltid ett inlägg (om inte Nouw strulat). Födelsedagar, högtider, tentabubblor, semestrar. Alltid - fram tills nu. Inte ett enda inlägg sedan i onsdags? Jag förstår att ni undrar var jag tagit vägen.

Sanningen är att jag har känt mig så omotiverande och oinspirerande. Tvärtemot vad jag vill vara här inne. Så det har enkelt gjort att jag inte har haft något att dela med mig av. Jag kan inte säga att jag är ur det, men jag saknade er so here I am =)

Så vad har jag gjort de senaste dagarna? Jo:

- Jag har hängt på TAK tillsammans med mina kollegor. Alltså dessa tjejer, jag lever för dom. Utan dom vet jag inte ens vad jag hade gjort. Dom är magiska ska ni veta!

- Gjort IKEA. Gånger 2. Dagen efter att jag vinglade hem från TAK efter midnatt. Tack och lov gjorde jag det dom tillsammans med min älskade Pappa (som är i samma state of mind som jag när det kommer till Kamprads laburinter).

- Jag har gått och blivit med TV. Det vet ni ju faktiskt. Men nu sitter den på väggen och är i kopplad med. Efter IKEA hjälpte Pappa mig nämligen med att fixa både det, sätta upp mitt nya badrumsskåp, sätta upp köksluckorna som vi hade tagit hem till Gotland för att laga (har jag världens bästa föräldrar eller vad?) och borra hål för ytterligare en hylla som ska upp i badrummet. Så nu funkar TVn - och jag fullkomligt älskar't!!

- Sålt lägenheter. Samtidigt som Pappa och jag stressade med att hinna med IKEA och sen fix allt här hemma innan han skulle jobba, höll jag på med budgivning till både höger och vänster. Tro inte att det är någon lätt match från den här sidan utav det heller kan jag berätta för er. Nej, det är ett väldigt moment. Så spännande, så energikrävande, så nervigt, haha! Men till slut så stod vinnarna där och så skrev vi på Skeppargatan 35 i lördags.

- Jobbat. Med kontraktet i lördags och visningar igår så har jag jobbat alla veckans sju dagar. Full fart. Igår skulle jag egentligen "bara" visa en lägenhet. Men så bokade vi inte en privatvisning på en 50-miljoners lägenhet jag försöker sälja (fatta vad coolt det hade varit om vi hade lyckats) följt av att jag blivit nedringd om en annan lägenhet jag publicerade på Hemnet i lördags kväll. Så vi bokade in en förhandsvisning av den vilken jag blev kvar på kontoret och preppade till strax efter 19.

- Ätit en massa god mat. Och på tal om mat så har jag faktiskt (nästintill) hållt mitt mål om att äta middag (och inte bara glass eller fil) igen.

- Sprungit Djurgården runt. Som jag saknat det! Sen jag flyttade så har jag sprungit Kungsholmen runt istället för att ta mig bort mot Östermalms-området vilket jag alltid gjorde innan. Men igår fick jag feeling för en långkörare och tog mig dit bort. Så vackert!

Bland annat. En liten snabb update helt enkelt. Jag ska försöka hålla mig motiverad och inspirerad, lika mycket för min egna del som för eran, och se till att det kommer inlägg här. Klipp till att det blir kontrakt ikväll och inget inlägg imorn, haha! Nejdå, det vågar jag inte hoppas på. Anyways, hoppas ni får en fantastiskt fin vecka!! <3

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Mycket du hunnit med 😅

nouw.com/marreekholm

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin