För första gången på 10 år

Work hard, play hard brukar man ju säga. Just nu lever jag dock mest enligt work hard. Så mycket play har jag inte tid med. För det är just det, tiden är för knapp. Mina dagar flyger iväg och mitt schema är så fullbokat att jag knappt får in ett kontrakt. Utan att jag ens tänker på det så har klockan blivit efter 20 vilket gör att jag kommer hem någon gång mellan 21-22 och då har man inte så mycket mer tid till övers än att packa om väskan, äta, scrolla insta och sen sova. Så även om jag är pigg i form av energi så är jag så trött för att hjärnan aldrig får något riktigt break.

Min tanke var att jag skulle gå hem risigt igår (runt 16:30). Så jag hörde av mig till @isabylund på tisdagskvällen för att se om vi skulle ta en fika eller något. Hon kunde först vid 19-tiden så då tänkte jag att jag skulle dra till gymmet däremellan. Klipp till att vi får ett infall och igår (klockan 07:06 skall tilläggas) bokade en bowlingbana. Jag har nog inte spelat bowling på över 10 år insåg jag när jag tänkte efter. Vilken också märktes i poängen, haha! Men hur kul??

Och det här var verkligen precis vad jag behövde! Ett riktigt avbrott från allt annat. Något som är något annat. Som sagt, jag sög på själva bowlingen men det var nog också det som faktiskt var lite skönt. Vi båda tog det så prestigelöst, slängde iväg ett par klot här, snackade lite där. Så kul! Eller bowlingen i sig var egentligen inte så kul. Det kommer nog dröja några år innan jag kör igen. Men bara att göra just något helt annat och bryta av vardagen - fantastiskt! Kan helt klart rekommendera det!!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin