Flyttar till Gotland

Då var vi påväg! Bilen är fylld med väskor, lådor och påsar (det faktum att mina föräldrar på något sätt trodde att jag skulle klara mig på en väska för att flytta till ön i 3 månader förbryllar mig fortfarande. Känner dom mig inte över huvud taget?), och vi är snart framme vid båten för att ta oss över till Gotland.

Hela dagen har gått till att städa, packa och snabbt ta oss bort till Täby Centrum för att äta på Chili and Soy för sista gången (for now). Idag testade jag deras Poké Bowl, och alltså holy guacamole vad god den var. Dröm, dröm, dröm! Om jag kommer sakna dom här när jag nu istället ska bo på ön? Oh yes!

Jag har verkligen total schizofreni om hur det känns att lämna Stockholm. Ena stunden är jag brutalt ledsen över att lämna. Jag trivs ju verkligen så himla bra här! Och att lämna nu när stan precis vaknat till liv och blivit definitionen av magisk, känns så himla sorgligt.
Men samtidigt så ska det bli så himla skönt att komma hem! Hem till allt som känns bekant och bekvämt. Allt jag älskar!
Visserligen ingår inte riktigt den delen med att sitta på båten i över 3 timmar....

Men, som min klasskompis sa: Hur märkligt känns det inte att åka båt och inte ha något att plugga?
Förstå vad skönt det ska bli! Jag ska bara ta det lugnt, slösurfa lite, äta middag och lämna all stress bakom mig. Jag kan helt klart leva med det här som är lov, haha! Och speciellt hemma på Gotland!


  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
wow såg underbart got tut!
nouw.com/lindalinnros
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det VERKLIGEN med =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
kovacevic
kovacevic,
MÅSTE testa att äta poké bowl när jag åker till Stockholm i sommar, ser så fantastiskt gott ut <3
nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! den var sååå god <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin