Flytta utomlands - svar på frågestunden

Innehåller affiliate-länkar

Vart kommer din inspiration ifrån?

Jag vet faktiskt inte. Mycket ifrån sociala medier och annat som sker runt omkring mig. Men också mycket inifrån. Jag har alltid varit blyg och osäker. Ett bra tag har jag varit min allra värsta ovän, och jag vet hur hemskt det är. Det är något jag inte önskar någon och inte vill att nån tjej (eller kille) där ute ska behöva känna. Finns det någon chans att jag kan använda mina erfarenheter och det som finns inom mig för att hjälpa någon att inte känna så, så är jag lyckligare än lycklig.

Undrar i sånnafall vart ifrån du får din klädesinpo ifrån och vad du har för favoritbutik!!
Väldigt mycket från sociala medier. Eftersom att jag tillbringar väldigt mycket tid på både Insta och bloggar springer man på enormt många inspirerande individer. Och varje gång jag hittar en outfit jag gillar så blir det en screenshot på det och sen en jakt på diverse onlinebutiker för att hitta något liknande plagg.

Online (vilket är där jag shoppar mest) är det utan tvekan NA-KD och Nelly som är favoritbutikerna. Jag skulle nog säga att 90% av alla mina köp görs där.
Går jag på stan är det BikBok, Gina Tricot och HM som jag springer in på.

Favoritplagg i garderoben just nu?

Mina beiga byxor från HM. Och den här toppen från Nelly (har den både i vit långärmad, vitt linne och svart linne - älskar!). Okej, det blev en favooutfit, hihi!

Hur ser ditt drömboende ut (vet ju att du drömmer om en centralt belägen lägenhet i Stockholm)?

Ja, för tillfället är mitt drömboende en stor, fräsch, ljus lägenhet i centrala Stockholm. Vi snackar enorma ljusinsläpp, master bedroom, walk-in-closet och hela köret. Men i framtiden är det utan tvekan ett hus som är drömboendet. Om det är i Stockholm, på Gotland eller någon annan stans vet jag inte. Men jag vill ge mina framtida barn möjligheten att springa runt på en stor gräsmatta, jag vill kunna grilla på altanen och jag vill inte behöva oroa mig för att någon granne ska tycka att vi är högljudda.

Hur går ditt lägenhetsletande?
Just nu står det lite still. Eftersom att jag bor på Gotland just nu så är det här med att gå på visningar ett riktigt problem, haha! Jag har däremot full koll på varenda lägenhet som kommer ut på Hemnet som matchar mina kriterier.

Men jag har precis signat en studenlägenhet. Så oavsett hur letandet går så har jag i alla fall ett boende nu till det här året. Yaaaaay!

Har du någon resa inplanerad? / Vart går din nästa resa?
Vet faktiskt inte. Jag har ingen inplanerad just nu, men jag är så sugen på att dra ett par dagar nu under sommaren och i sånna fall blir det nog en weekend-stad i Europa. Sen pratar jag och Isa om Budapest i höst. Och efter det måste jag planera in en resa tills efter höst-tentorna. Då finns det en chans att det antingen blir Nya Zeeland (dock väldigt låååång resa för en veckas semester, så jag tvivlar på den), Macau eller något helt annat. Vi får helt enkelt se!

Drömresa?
Jag har ärligt talat så många att ingen är The One liksom. Men Nya Zeeland, Australien, Seyschellerna, tillbaka till Maldiverna, tillbaka till Japan, Mexico och något land i Sydamerika står utan tvekan på listan.

Var i världen skulle du vilja bo om du fick välja?

Det tråkiga svaret: Där jag bor, för annars hade jag inte bott här.
Det roligare svaret: Hmmm. I Californien? Eller möjligtvis Tokyo? Australien? Thailand? Dock är inget utav ställena några jag hade velat bo på länge, men säg ett halvår-ett år. Det hade varit hur coolt som helst ju!

Vad har du för sommar planer?
Jag har faktiskt inte så mycket planer mer än att jag kommer jobba varannan vecka och vara ledig varannan. Sen ska jag bara försöka carpa skiten ur det här, hihi!

Vad är planerna för hösten? Något speciellt?
Tråkigt nog, nej, haha! Det är tillbaka till skolan, självklart ett par resor (ska försöka få till mer weekendresor i år) och så lägenhetsjakt ( <-- hade närstan glömt det). Men annars är det mest full fart framåt, haha!

Mål innan 2019s slut?
Oj! Jag vet inte ens om jag har några. Men ska jag tänka ut några snabbt så:
1. Att fokusera på mig (hur klyschigt??...)
2. Att klara mig utan en enda omtenta.
3. Prioritera mina vänner.
4. Leva studentlivet (och inte bara sitta hemma själv).
5. Åka på minst 2 utlandsresor till

Bästa med sommaren är?
Friheten. Eller snarare frihetskänslan i att man kan basically göra precis vad man vill. Plus det faktum att dagarna är så enormt mycket längre än under hösten och vintern =)

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Så roligt att läsa vännen, dina mål tycker jag verkligen du ska gå all in för att nå! Jag vet också att du kommer lyckas!! ♥ Du är så fin, tycker så mycket om din stil när det kommer till outfits! ♥ Kram vännen!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TACK FINASTE HJÄRTAT!!! Du förstår inte hur glad det gör mig att läsa alltså! STOR KRAM mitt fina hjärta <3
nouw.com/matildaberlin
malinhardstahl
malinhardstahl,
Kul att läsa alla svar <3
nouw.com/malinhardstahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Ser fram emot att se var du reser i höst! Var du än åker så vet jag att du kommer få en trevlig resa och vi kommer få se härliga bilder! 😃 😉 Kram
yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TUSEN TACK finaste hjärtat <33
nouw.com/matildaberlin
matildatakkula
matildatakkula,
Så kul att få läsa din svar hjärtat. Stor kram <33
nouw.com/matildatakkula
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Dina listor....,så roligt att läsa och härliga bilder,alltid! Kram <33
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TACK vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Åh. Älskar dina listor💕
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Goforfit
,
Åh, kul läsning 😍 och så fina bilder!
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
enna,
Kul lista! Jag hade lätt, om man får drömma, bott i Paris eller New York 😊Kram
sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Hur underbart hade inte det varit?? Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
jlandgrens
jlandgrens,
Alltså, wow, wow, wow vad fin du är!<3
nouw.com/jlandgrens
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska du säga hjärtat!! KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
Angelica,
SÅ kul att läsa gumman! Var söker du lägga just nu? Alltså tänker område? Är det på Söder kan jag be nån mäklare hålla lite koll på dina kriterier och se om dom kan ordna en privatvisning när du väl är tillbaka? Perks of att jobba på Fastighetsbyrån, haha 😉 Annars är ett tips att många mäklarfirmor har en tjänst (vår heter bostadsbevakning) där dom lägger in ens önskemål och så får man mail när det finns en matchande lägenhet! Då inkluderas oftast läggor som inte är på hemnet ännu eller som har stända budgivningar osv :* STOR KRAM <3
angelicawahlin.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag söker överallt centralt, så du får jättegärna hålla lite extra koll! Bästa ju! Har såklart bostadsbevakning redan 😉 Pratade med gänget på östermalm när jag var där och fick hjälp att lägga upp en, hihi! Håller alla tummarna för att det kommer något bra snart =) KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin