Flytta utomlands - svar på frågestunden

Innehåller affiliate-länkar

Vart kommer din inspiration ifrån?
Jag vet faktiskt inte. Mycket ifrån sociala medier och annat som sker runt omkring mig. Men också mycket inifrån. Jag har alltid varit blyg och osäker. Ett bra tag har jag varit min allra värsta ovän, och jag vet hur hemskt det är. Det är något jag inte önskar någon och inte vill att nån tjej (eller kille) där ute ska behöva känna. Finns det någon chans att jag kan använda mina erfarenheter och det som finns inom mig för att hjälpa någon att inte känna så, så är jag lyckligare än lycklig.

Undrar i sånnafall vart ifrån du får din klädesinpo ifrån och vad du har för favoritbutik!!
Väldigt mycket från sociala medier. Eftersom att jag tillbringar väldigt mycket tid på både Insta och bloggar springer man på enormt många inspirerande individer. Och varje gång jag hittar en outfit jag gillar så blir det en screenshot på det och sen en jakt på diverse onlinebutiker för att hitta något liknande plagg.

Online (vilket är där jag shoppar mest) är det utan tvekan NA-KD och Nelly som är favoritbutikerna. Jag skulle nog säga att 90% av alla mina köp görs där.
Går jag på stan är det BikBok, Gina Tricot och HM som jag springer in på.

Topp HÄR // Cykelbyxor HÄR // Kavaj HÄR // Skor HÄR

Favorit outfit? (gärna bild)
Alltså omg vad svårt! Det är utan tvekan något som ändras från dag till dag. Men jag kan säga att jag kände mig så j*kla snygg i den ↑ här outfiten när jag traskade runt i Auckland. Så får väl kanske svara den just nu då =)

Vad har du åstadkommit som du är riktigt stolt över?
Hmm! Jag vet inte riktigt. Eller jo, jag vet ett tillfälle. Tveksamt dock om det räknas som något jag åstadkommit, but anyhow. För ett par år sedan jobbade jag på kontor, något som jag verkligen vantrivdes med (jag är verkligen inte skapad att sitta still eller köra hela 9-5 grejen).
En dag satt jag där vid mitt skrivbord och kom på mig själv med att tänka Jag skulle bli så glad om jag sa upp mig. Jag skulle verkligen bli så j*vla glad om jag gjorde det. Så slog det mig Varför gör jag inte det? Så jag reste mig upp, gick fram till min chef och frågade om jag kunde få ett ord med honom, gick in på hans kontor och uttalade orden Jag vill säga upp mig. Och den känslan alltså! Efteråt skickade jag det här smset ↑ till min dåvarande sambo som blev något förvånad, haha!
Men livet är alldeles för kort för att göra något man vantrivs med!

När kommer du till Malmö?
Åhh! Snart hoppas jag!

När får jag se dig igen? (Amanda)
SNART hoppas jag!! Min plan är faktiskt att få till en resa till min bästa vän i Göteborg innan jul (kan dock inte lova att det händer) och då är en date verkligen ett MÅSTE!!

Hur ser ditt drömboende ut (vet ju att du drömmer om en centralt belägen lägenhet i Stockholm)?
Ja, för tillfället är mitt drömboende en stor, fräsch, ljus lägenhet i centrala Stockholm. Vi snackar enorma ljusinsläpp, master bedroom, walk-in-closet och hela köret. Men i framtiden är det utan tvekan ett hus som är drömboendet. Om det är i Stockholm, på Gotland eller någon annan stans vet jag inte. Men jag vill ge mina framtida barn möjligheten att springa runt på en stor gräsmatta, jag vill kunna grilla på altanen och jag vill inte behöva oroa mig för att någon granne ska tycka att vi är högljudda.

Hur går ditt lägenhetsletande?
Just nu står det lite still. Eftersom att jag fullkomligt älskar min lilla studentlägga så har jag inget behov utav att flytta nu (är inte ens lockad att göra det). Men eftersom att jag måste flytta ut till att jag går ut skolan så behöver jag snart ta tag i det.

Har du någon resa inplanerad? / Vart går din nästa resa?
Jag har ingen inplanerad just nu, men jag är så sugen på att få till en till innan årets slut. Jag har sista seminariet den 12e December, så just nu lutar det åt att köra en weekend direkt efter det innan jag sen åker hem till Gotland för jul. Hur underbart hade inte det varit??

Drömresa?
Jag har ärligt talat så många att ingen är The One liksom. Men Nya Zeeland (check på den nu, woop woop!), Australien, Seyschellerna, tillbaka till Maldiverna, tillbaka till Japan, Mexico och något land i Sydamerika står utan tvekan på listan.

Var i världen skulle du vilja bo om du fick välja?
Det tråkiga svaret: Där jag bor, för annars hade jag inte bott här.
Det roligare svaret: Hmmm. I Californien? Eller möjligtvis Tokyo? Australien? Thailand? Dock är inget utav ställena några jag hade velat bo på länge, men säg ett halvår-ett år. Det hade varit hur coolt som helst ju!

Hade du helst flugit så högt det går eller besökt havets djupaste djup?
Utan tvekan att flyga! Jag har alltid älskat höga höjder och trivs som fisken i vattnet (något motsägelsefullt, haha) ombord på flygplan.

Mål innan 2019s slut?
Oj! Jag vet inte ens om jag har några. Men ska jag tänka ut några snabbt så:
1. Att fokusera på mig (hur klyschigt??...)
2. Att klara mig utan en enda omtenta.
3. Prioritera mina vänner.
4. Leva studentlivet (och inte bara sitta hemma själv).
5. Åka på en resa till.

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Kul att läsa svaren på frågorna och hoppas att du hinner med dina mål! Kramis
starbys.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Superintressant inlägg! Vilka underbara frågor du fick 😍 kan förstå att der känslan måste vara underbar om man gått runt och vantrivs på jobbet. Massa kramar ❤ 😊
nouw.com/sofialissmyr
evelinarou
evelinarou,
Vad kul att läsa dina svar 😍
nouw.com/evelinarou
Anngelic
Anngelic,
Så mål nummer 5, vart går nästa resa? 😃
//Ann
nouw.com/anngelic
Lillymihlte
Lillymihlte,
Vilka härliga svar vi får ta del utav! Känner så väl igen känslan du beskriver om uppsägningen, man ska minsann inte vantrivas på jobbet! Vi lever en gång, lev fullt ut! <3 Kram gumman!
nouw.com/lillymihlte
beattriicee
beattriicee,
Älskar frågor och svar inlägg!! Och grym du är som sa upp dig och valda att göra något annat! 😍
nouw.com/beattriicee
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men öh JAA, så himla snygg i den outfiten verkligen! Sån babe <3 Calii skulle jag gärna vilja bo i ett tag, älskar stället! 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha men hur hinner du med alla resor?! Okej nu åker väl jag till Sverige de gånger då jag hade kunnat åka utomlands haha men still!
nouw.com/celinelundqvists
ExklusivaMoi,
Att bo utomlands har ej lockat mig men på senaste tiden så skulle jag tänka mig att kunna köpa ett boende i Asien eller sydamerika ^^... det är något som är mig kärt, hihihiiii! Annars så är det Norrland som jag verkligen kan se mig efter ett långt arbetsliv bakom sig<3
ExklusivaMoi.blogg.se
happyM
happyM,
Åh alltså JA till att säga upp sig från jobbet man inte trivs på!!❤️ Jag har faktiskt gjort samma sak som dig, jobbade som kundrågviare och en dag fick jag bara nog, så jag sa upp mig haha ❤️ Stor kram finaste ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin