Flytta ifrån det här =(

Att jag ska lämna det här =(

Jag skapade min blogg för att jag behövde någon stans att skriva av mig, låta tankarna bli konkreta och för att kunna sluta älta, och just nu är ett sånt tillfälle. Ord behöver flyta och jag behöver eran hjälp!

Jag ska ju (om jag kommer in) plugga på KTH i höst och 3 år frammåt vilket medför att vi måste flytta ifrån drömlägenheten som vi nu har och håller på att renovera. Det håller verkligen på att bli världens finaste - och vi hinner knappt bo i den.

Så frågan är ska vi behålla den och hyra något i Stockholm? Ska vi sälja den och köpa något i Stockholm? Om man då köper, ska man köpa något färdigt (eftersom vi är sååå trötta på att renovera) eller köpa något vi kan fixa till och öka värdet på?

För att inte tala om, var ska man bo??
Stockholm för mig (med extremt dåligt lokalsinne) är i stort sett Drottninggatan och well, jag vet inte ens om man kan bo där, haha!
SÅ vilka områden är bra? Vilka är mindre bra? Och då gärna nära till KTH. Fine jag förstår att man får tillbringa en hel del tid på tunnelbanan eller bussen eller så, men jag kommer från en vardag där det tar 15 minuter att köra från ena sidan stan till den andra.

Fyy vilken ångest allt det här ger mig! Ångest och panik!
Varför kan man inte bara hyra en plats och ta med sig lägenheten upp ala sims-style?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

ISA,
Men hallå! Klart du ska komma till Sthlm, lägenheten därnere finns ju kvar, faktiskt! Du kommer antagligen ångra dig som faaaan om du inte tar chansen när den kommer. Hör av dig på FB om du vill veta vilka områden som är bra/dåliga 😉 kolla upp lägenhetsbyte också på blocket! Kram!
www.isabyl.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ingen tvekan om det (bara jag kommer in)! Vet bara inte hur vi ska göra med just det där boendet :/ Men tusen tack! Det kommer jag! Kram
nouw.com/matildaberlin
Moa Kandelin,
Tror du kommer tycka att det är roligt att flytta faktiskt när du väl gjort det, kul att bo på fler ställen 😊
moakandelin.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det tror jag med! =)
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin