Fler trevliga Stockholmsbarer tack

Äntligen fick jag checka av det! Jag tror nog nästan att det stod högst upp på min summer bucketlist och ändå kom jag inte dit förens nu i September när sommaren uppenbarligen är över, but who cares? För äntligen kom jag dit - Spesso. Eller snarare var vi nog i Tetto? Ska erkänna att det var väldigt oklart vad som räknades som vad. Och var ingången (och utgången) var för den delen, haha!

Vad jag däremot kan säga är att jag ÄLSKAR stämningen och stället! Maten kan jag inte uttala mig om (där har jag tyvärr hört lite negativt). Men att sitta vid baren, vilket jag och @isabylund gjorde, samtidigt som solen gick ned = magiskt! Det var nästan lite utomlandskänsla. Typ som New York. Lite småsexig men ändå elegant vibe, högt upp i huset (våning 12) och med det orangea solljuset studsandes från skyskraporna (mer exakt kontorsbyggnaderna, haha) utanför. Nejmen ni hör ju hur trevligt!

Under vår lilla lill-lördag där kom vi in på hur dåligt vi båda mådde förra hösten och vintern. Jag är verkligen livrädd för att hamna där igen. Förhoppningsvis slipper vi restriktions-lagret av det hela. Men samtidigt kommer inget ske utan att man gör något själv. Så i år ska jag fylla mina dagar och kvällar med roligheter. Bland annat vindejter och Stockholmsbarer. Låt oss leva och låt resten av året räknas!

Gillar