First day of vacay

Den stora frågan vi alla ställt oss, jag vet - ni har funderat på det hela dagen, vad har jag gjort under min första dag på semestern? Jag vet att det är jättemånga där ute som har en bild av att så fort man får ledigt så måste man göra allt för att maxa den lediga tiden. Man ska ut på stan och fira med en öl, man ska gärna ligga i en hängmatta och läsa en bok samtidigt som man uppdaterar sina sociala medier om hur härligt man har det, man ska styra grillkväll och allra helst också hinna med ett par timmar på stranden däremellan. Tvärtom blir semestern till en totalstress. Därför tänker jag att det kanske kan vara skönt att höra vad jag har gjort.

- Jag tog en sovmorgon och vaknade helt utvilad. Såååå skönt!

- Jag var på mitt älskade hemmagym och körde Zumba för första gången på typ ett år. Lycka!

- Det fick bli en snabb vända på stan direkt efter det. Jag tänkte först att jag skulle hem och duscha innan det, för det är ju lite lagom fräscht och dessutom kände jag att jag verkligen luktade svett. Men så kom jag på att för det första är typ alla omklädningsrum stängda så jag kommer ändå inte att testa några andra kläder, och för det andra så skall ändå folk hålla ett avstånd på 1,5-2 meter. Kommer dom närmre får dom då helt enkelt skylla sig själva, haha!

- Jag har tillbringat ett par timmar på Hemnet. Inte inne på specifika lägenheter, utan kikandes på deras artiklar. Jag har läst om allt från vad vi svenskar skäms mest över i våra hem (1. Stökighet, 2. färger/tapeter, 3. disken) till vad den dyraste lägenheten på Strandvägen gått för (73,6 miljoner för 404 kvm).

- Varit ute i solen? Nope. Jag har legat i soffan med huvudet på min lillasysters mage under tiden som hon och hennes kille kollade på Formula 1 (ni förstår ju hur road jag var av det....). Men så himla skönt!

- Tillbringat orimligt mycket tid kikandes på Kid Candy Challange på Youtube. För er som missat det är det klipp där föräldrarna smygfilmar samtidigt som dom säger till sina barn att dom inte får äta av godiset i skålen som dom ställer framför barnet förens föräldern kommer tillbaka från toan. Klarar dom det eller inte? Det är frågan.

- Småätit orimligt mycket. Flingor, russin, torkad frukt, godis, kakor, glass, morötter, you name it. Och jag tänker inte sluta än!

- Öppnat upp min insta ordentligt för första gången på typ 2 veckor. De senaste dagarna har jag bara loggat in för att posta något. Tid för annat finns inte. Men idag har jag både scrollat, gillat, kommenterat OCH LANGAT SOMMARENS BÄSTA TÄVLING!! Kika in min senaste post och delta väl!!

- Gjort planer för ikväll! Skoooooja! Jag tänker då inte göra något annat än att gå runt i Mammas stora mysiga tröja, krama på henne och mina systrar, fortsätta äta godis och bara göra absolut ingenting.

Så där har ni den - min första semesterdag 2020!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Låter helt ärligt som en helt perfekt dag 😍
nouw.com/johannagrahn
englabjork
englabjork,
Låter ju fööör härligt! Småäta är man ju riktigt bra på och det är inget man vill sluta med Hahah! Hoppas du får en superfin semester och verkligen njuter och slappnar av. Kram på dig ❤️
nouw.com/englabjork
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så mysig dag och perfekt start på din semester! Och F1 är ju det Jag sett framemot på tv😅 <3
nouw.com/emmeliesehlin
Frulindhamn
Frulindhamn,
Typiskt skitbra semesterdag ändå 😍
nouw.com/frulindhamn
Marie,
Så sköbn start på semestern
sweetwordsbymirre.com
Desireekujala
Desireekujala,
Känner igen det där med att semestern blir till en totalstress för man vill hinna med allt haha.. Men din dag lät ju helt perfekt! kram <3
nouw.com/desireekujala
Pia,
Så som en semesterdag ska vara.
www.piaw.se
tildablanksvard
tildablanksvard,
Exakt så en semesterdag ska vara! Man ska absolut inte behöva stressa sig igenom sin semester!
nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin