First day in Dublin

Jag vet att jag imorse skrev att man inte helt enkelt kan kliva på ett flygplan och bara lämna all depp och dålig energi bakom sig. Men vet ni vad? Jag är 110% motbevisad. Efter en natt med totalt cirka 3 timmars sömn var kanske inte energin på topp när larmet ringde vid halv 6… Så sekunden vi satte oss ned på planet somnade jag och sov som en stock. Först en timme in i flygningen vaknade jag utav något så otroligt som solstrålar i ansiktet. Nämen, ni förstår inte hur lycklig jag blev i hela kroppen! Magiskt!

Väl framme i Dublin har vi haft världens flyt. Utav en ren slump råkade jag titta till på kartan precis när bussen in till stan gjorde ett oplanerat stopp och vi kunde kliva av bara 50 meter från vårat hotell. Trots att incheckning var 14:30 lokal tid smet vi in och frågade, och ja, rummet var klart för oss redan 11:30. Så skönt!

Resten av dagen har vi sen gått runt, egentligen planlöst, men hittat flera utav dom sakerna vi hade på to-see-listen. (Jag har så mycket bilder att dela med er, så stay tuned). Men vad har vi då gjort de här första timmarna? Jo:

Det har kikats på pubbar och druckits varm choklad.

Det har photobombats.

Det har gåtts gata upp och gata ned.

Och framför allt har vi båda kommenterat hur lyckliga vi är över att få vara här tillsammans med varandra. Dublin är jättefint på dagen, men alltså i mörkret mitt i December - nej, det finns inga ord. Julbelysningen, juldekorationerna, musikanterna som sitter och spelar mitt på gatan och lukten utav både julbak och julglögg. Än en gång - MAGISKT!

Jag trodde verkligen inte att jag på något sätt skulle kunna lämna den här veckan bakom mig, att få den där klumpen i magen att släppa och att faktiskt vara helt och hållet lycklig. Men just här, just nu, kan jag säga att jag verkligen är det. <--- Det, och lite (väldigt) hungrig. Jag tyckte jag såg en thai/sushi-buffét på andra sidan vägen och med lite lätt övertalning kan jag nog utan större problem locka med Wilma dit =)

Hoppas ni också har haft en fantastisk Fredag!! <3

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
åh så mysigt och fint! 😍
nouw.com/matildakz
Johannagrahn
Johannagrahn,
NEJ vad mysigt det ser ut 😍😍😍
nouw.com/johannagrahn
tildablanksvard
tildablanksvard,
men åh så mysigt och vilka härliga bilder!! Kram
nouw.com/tildablanksvard
Desireekujala
Desireekujala,
Åh vilken härlig julstämning det ser ut att vara 😃
nouw.com/desireekujala
sweetwords
sweetwords,
Ohh så läckert
nouw.com/sweetwords
linndossing
linndossing,
Heeeeelt magiska bilder! Gud vad mysigt ni kommer ha <3 Kram
nouw.com/linndossing
Emmamehrali
Emmamehrali,
Nu blev jag riktig sugen på att resa dit, jag har aldrig varit där! <3 KRAM
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin