Firade med min kärlek

Är det bara jag eller var igår ett totalt bakslag? I söndags skulle jag söka upp en Affirmation för veckan (det ska fyllas i i min Boost yourself-bok) och hottade en som kändes så klockren. Det har varit så tydligt hur mycket mer energi vi får när solen kommer tillbaka i våra liv, vilket den också gjorde i helgen.

”As the sun rises, so does my energy.”

Jag klippte till och med ihop den här bilden för att posta på insta. Klipp till att jag kliver ut genom dörren, måndag morgon, och träffas av både snö och regn i ansiktet. Fortfarande taggad åkte jag till jobbet bara för att mätas av att hela vårat system mer eller mindre låg nere. Bra start på veckan, haha!

Men utöver det hade jag fantastiskt bra energi. Det blev ju inte direkt sämre när jag sen mötte upp Isa på mitt favoritställe Spesso och fick i mig ett glas bubbel.

Än en gång slogs jag av hur mycket jag älskar denna stad. Stockholm är verkligen så otroligt vackert - i såväl ljus som mörker. Friheten, möjligheterna, upplevelserna. Alla firade Alla Hjärtans dag med sin kärlek. Det gjorde även jag med min - Stockholm <3

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin