Finns snart på sociala medier nära dig

- Jag är verkligen inte bekväm i video-format. Det har tagit mig en evighet att bli någorlunda bekväm framför kameran. Men det är stillbilder. När det kommer till video får jag panik. Tidigare har jag haft ett par samarbeten på instagram där storyn skall vara en video av mig, vilket jag skämts sönder över. Och nu har vi fått i uppgift att filma oss själva på jobbet inför en kampanj på sociala medier. Så snart kommer ni kunna se mig dyka upp i sponsrade poster på både insta och facebook där jag säger "Hej! Matilda Berlin på Fastighetsbyrån Östermalm här". Nej, fy!

- Jag måste köpa en ny sommargarderob. Och då handlar det inte bara om att jag vill utan att jag faktiskt behöver. Sedan jag blev mäklare (för ett år sedan) har jag gått upp rätt så exakt 10 kilo. Mer stillasittande, sena kvällar och en väldans massa socker har satt sina spår, haha.
Då låg jag visserligen på ett utgångsläge som var lite lägre än jag kanske borde ligga på, men ändå. Att jag inte kommer i mina byxor och shorts är ett faktum, och nu en rätt så bra ursäkt till att jag skall få shoppa loss.

- Varför ska det vara så svårt att bestämma restaurang? Jag och min syster skulle ut och äta igårkväll. Planen var att vi skulle ses 19:30 och hitta något ställe att gå till. Då hon blev sen satte jag mig och googleade. Med tanke på att vi inte hade mat på bordet förens 21:22 kan vi väl konstatera att det här med beslutsfattandet blev något av ett fiasko, hahaha!

- Vi har kommit till ett farligt läge. Nu är det så pass nära flytt att jag börjar få svårt att motivera mig själv till att städa. Jag skulle lätt kunna bli lat och strunta i att bädda rent eller ens sopa golvet bara för att jag vet att det snart är någon som kommer göra det åt mig. Illa!

- Idag ska jag till kiropraktorn för första gången. Ska verkligen bli så spännande! Jag har ingen som helst aning vad jag ska förvänta mig eller vad jag kommer få för dom. Wish me luck!

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
KateOgembo
KateOgembo,

vad fin du är, jag förstår dig jag är likadan ibland framför kameran. sommargarderob är nästa mission hos mig med<3

nouw.com/kateogembo

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin