Fick ett 110 kg tungt paket och lägenhetsrenoveringar

Kan vi ta en stund för min köpare? Han köpte lägenheten till höger i slutet av Maj, en lägenhet som faktiskt producerades 2014 av Oscar Properties (dvs var väldigt fin i grund och botten). Säljaren som bodde där var en äldre herre med väldigt mycket prylar, och för honom var det helt rätt. Men jag som gillar den mer minimalistiska, nordiska inredningsstilen är helt förbluffad över vad han lyckats göra med den. Wow säger jag bara!

Igår gick jag hem från kontoret i vad andra skulle kalla normal tid. Vad gör man ens på kvällen om man inte jobbar? Jag har verkligen helt glömt bort hur det är, haha! Jag gick på ett Combat-pass, åkte hem, duschade, gjorde mig i ordning och åt mat. Sen va klockan åtta. Vad gör man då??

Det är tyvärr ett faktum - jag måste till IKEA. Jag är min fars dotter och absolut inget fan av det. Men jag har inget val. Jag har hittat både en spegel (stor en) som jag vill ha och gardinskenan (som jag uppenbarligen inte satte upp i söndags). Stora problemet är bara att jag ju inte har någon bil, så det blir ett projekt för framtiden.

Måndagens lärdom var att jag numera ska kolla vad jag beställer och hur mycket paketen väger innan jag väljer att inte betala extra för inbärning i lägenheten. Ni skulle ha sett Bring-chaufförens blick när jag kom ut själv och informerade mig om att paketet var tungt. Hur tungt? Jo, 110 kg. Men ska den som ger sig! Vill man så kan man och nu står marmor-bordet så fint på plats.

Jag fick en sån fantastiskt fin höstbukett av mina säljare på Skeppargatan 90. Alltså WOW! Jag köper ju liksom aldrig hem blommor själv, vilket är så synd egentligen för det gör ju så otroligt mycket. Lyckan bara när jag nu vaknar och ser buketten på bordet, nejmen snälla!

Min hy är kaos igen… Jag skrev ut det på min insta och fick för det första en massa bra tips på produkter av mona följare. Men jag fick också förfrågan om att delta i en 30 days challange med ett företag och då i 30 dagar använda just deras produkter. Hur kul? Ser verkligen fram emot att få testa dom!


Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin