Feeling tipsig

Idag är det tisdag och jag känner mig lite tipsig. Tips-tisdag helt enkelt. Jag har nämligen hittat lite nya favoriter i vardagen. Det är på den nivån att när min syster var hemma hos mig flängde jag runt i lägenheten som en virvelvind bara för att plocka fram och visa henne allt. Och såklart måste jag tipsa er med. So enjoy!

Jag köper aldrig färdigrätter. Helt ärligt tror jag inte att jag gjort det sedan jag va typ 14 eller något. Men så hade mitt lilla lokala ICA en kampanj på Quorn lasagne som då kostade typ 15 kr och jag fick ett litet infall och köpte hem en. Klipp till att jag nu har köpt den vid två tillfällen igen. Den är verkligen SÅ god! Så jag säger bara tips tips tips!!

As you know tränar jag ju 6 dagar i veckan and as you know svettas jag brutalt mycket. Det betyder att jag sköljer håret nästan varje dag (obs! Inte tvättar, men sköljer. Saltet i svetten sliter oerhört och måste därför bort). Jag brukade då slänga i en hårinpackning i topparna varje gång för att återfukta. Men så bytte jag gym och har inte längre något permanent skåp och måste då släpa allt i min ”vardagsväska”. Det gjorde att jag i ett par månader körde utan men då blev det så fruktansvärt torrt igen. Så jag bestämde mig för att ta tag i det och satte mig för att beställa hem en ny (min vanliga var nämligen slut). Det var då jag hittade den, min nya bästa vän: Cleansing conditioner.
Hör ni? Ett rengörande, skonsamt, återfuktande balsam som är PERFEKT för oss som ”måste” tvätta håret ofta. Jag har bara använt den i några veckor men jag märker otrolig skillnad.
Ni hittar den HÄR

Det är ingen hemlis att jag älskar grönsaksstavar och dipp. Älskar! Det är heller ingen hemlis att jag hatar chips, inklusive nachochips. Så jag har aldrig kollat ordentligt på taco-hyllan utan hugger enkelt mina tortillabröd (kryddor har jag hemma - big pack for the win). Men så var det en dag jag fastnade där och hittade min nya absoluta favorit xxxxzxx. Har ni smakat Santa Marias färdig Cheese dip på burk? Det här är precis som den, bara ännu bättre. För nu kan man blanda precis så mycket man vill (istället för att öppna en burk som blir dålig), och jag blandar dessutom min med kvarg (som jag gör med alla mina dippar). Älskar! Jag skojar på riktigt inte när jag säger att jag nog köpt 10 stycken den senaste månaden. Tips tips tips!

Skaffa dig en personlig bankkontakt! SBAB och digitala tjänster i all ära (alla dagar i veckan att hellre skickar ett mail eller löser något online än att behöva ringa en riktig person), men inget slår fasen en riktigt grym människa. Och jag kan säga att min bankman är fantastisk! Inte bara har han lagt upp mitt pensionssparande eller gett mig den absolut lägsta bolåneräntan jag kan få utan att bli förmånsbeskattad, nej igår fixade han också så att jag fick företagspaketet gratis. Det hade då aldrig hänt om jag bara chattade med en robot.

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Balsamet blev jag sugen på att testa! Tyvärr fungerade inte länken ❤️

nouw.com/corneliavilhelmssoon
Malin
,

Kul att jag drömde om lasagnen inatt. Den kostade 99kr i min dröm, så köpte den inte😅

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin