Feeling all zen

Den här helgen - nämen, jag kommer leva på den så länge. Den har varit precis vad jag har behövt. Jag har varit ledig och sett till att verkligen vara det med. Speciellt söndagen. Efter att ha sovit ut och inte ens satt larm (vaknade i chock och undrade hur många år jag sovit bort, haha) tog jag mig in till Hötorget för att kötta ett Combatpass innan jag och @isabylund möttes upp vid Nybrokajen för att ta oss till Djurgården.

Jag behöver nog inte berätta för er att vi inte var de enda som bestämt oss för att gå längs Djurgårdskanalen och sen upp till Rosendals trädgård, hehe. Kön in i växthuset var nästan 20 minuter lång. Men det fina i det hela var att vi inte hade bråttom. Så vi stog där och lät solen kyssa våra ansikten. Och alltså snälla - jag måste dit igen för att fika på riktigt. Direkt efter Combaten slängde jag i mig lunch, så när vi kom ut var jag fortfarande mätt. En riktig sorg för alla de bullarna, kakorna och tårtorna såg helt otroliga ut. Dröm, dröm, dröm. Men det blev en kopp te och en timme sittande och snackandes i värmen.

Kan vi snälla ta en stund för vädret? Jag, som trots att jag alltid varit en person som konstant fryser, promenerade med min kappa över armen. Solen var verkligen MAGISK. Det här var som sagt precis vad jag behövde. I samma sekund vi kom ut på Djurgården var lugnet totalt. Fåglarna kvittrade, vattnet porlade, solen värmde, och framför allt, vi hade ingen stress. Jag hade ingen tid att passa, inget måste, utan bara tid att vara. jag kände mig på riktigt all zen när jag gick därifrån. Helt klart ett mål att fortsätta jobba på. Mer zen i livet!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin