Feelin' like undercover boss

Dagens konstaterande: Jag känner inte igen mig själv längre. Vem är jag ens? Vem har jag gått och blivit?
Oftast när man ställer sig själv den typen av frågor så är det med en negativ aspekt. Men nej nej nej! Det här är allt annat än negativt. Det här är ett älska-livet-inlägg. För det är verkligen vad jag gör just nu: Jag älskar livet! Jag har gått och blivit tokförälskad i Stockholm och för var dag som går ______. Jag kan, just idag, säga att jag är stolt över mig själv. Bästa känslan ever!
Gamla vanliga Matilda hade utan några som helst problem tillbringat de här ”lediga” dagarna (Onsdag-Söndag då jag tagit ledigt från jobbet för att skriva) utan att knappt lämna lägenheten (bortsett från att gå till gymmet). Men, hör och häpna, har jag varje dag hittat på grejer och träffat folk. Nej, älska!

Ja, jag behöver bättra på mitt äggröre-game för er som funderar på vad det är, hahaha!

Och denna Söndag alltså 🙏🏻 Jag hade ställt in mig på att det skulle vara dåligt väder idag, så när jag vaknade och solen sken var jag snabb på med löpskorna. Efter en vända ut på Djurgården och en dusch slog jag mig ned (sådär härligt fräsch) med min frulle och läste min bok samtidigt som jag hade på Nyhetsmorgon i bakgrunden. Som sagt - vem är jag ens?? Men det var verkligen så otroligt härligt! För när gjorde man något sånt sist?

Vid halv 1 mötte jag upp @isabylund, Lisa och Elin (som jag äntligen fick träffa för första gången. Sååå härlig tjej) för att gå på ett par lägenhetsvisningar. Vi alla letar mer eller mindre för tillfället, så perfekt att kunna kombinera lite nytta med nöje. För mig blev det dessutom dubbel nytta då jag lika kikade lika mycket på mäklarnas agerande som lägenheterna i sig. Kände mig nästan lite som undercover boss, haha! Efter 3 visningar slog vi oss ned för en kaffe ute i solen. Underbart!

När vi skiljdes åt traskade jag mot Odenplan och kunde inte annat än känna en sån lycka i hela kroppen. Barbent (okej, i strumpbyxor), med solen mot huden, energifylld efter en dag med dom tjejerna, gåendes längs Stockholms gator. Får jag lov att använda ordet harmoni eller blir det för flummigt? Haha! Men det var typ det jag kände. Nejmen tack livet för dagar som dessa!

Gillar

Kommentarer

Michaellas_blog
Michaellas_blog,
Gud så härligt! Såna dagar får man verkligen njuta av fullt ut! 😊
nouw.com/michaellas_blog
englabjork
englabjork,
Men huuuuur snygg får man vara? Och åh vad härligt det låter! Verkligen bästa känslan när man verkligen bara NJUTER och uppskattar små saker i vardagen. Kram på dig fina du <3
nouw.com/englabjork
happyM
happyM,
Åhhhh vad underbart ❤️ kram
nouw.com/happym
hilmak
hilmak,
Men så härligt!! Avis på att du fick sol på löprundan 😍 Så mysigt att kunna gå på visningar ihop! <3 Kram!
nouw.com/hilmak

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin