Favoriter mot ett hösttrött ansikte

Inlägget innehåller Affiliate-länkar

Vad är vardagslyx för dig? För mig är en otroligt storpunkt härliga skönhetsprodukter. Jag fullkomligt älskar att öppna handväskan och plocka fram en härlig handkräm eller ställa mig framför mitt badrumsskåp på kvällen.
Som många av er vet vid det här laget har jag alltid varit dumsnål (något jag verkligen strävar bort ifrån). Det har gjort att jag har köpt exempelvis min dagkräm (om jag ens haft någon) på Rusta eller Lykos utförsäljnings-sida. Fokus har aldrig varit på produkten utan på priset. Hör ni hur dumt?

Tea tree oil - punktbehandling mot finnar // Aloe soothing day cream - dagkräm // Himalayan charcoal purifying glow mask - fantastisk ansiktsmask

Men så, helt ärligt tack vare sociala medier och samarbeten, har jag insett skillnaden på produkt och produkt. Det finns en anledning att vissa märken är dyrare än dom man aldrig ens hört talats om. Med det säger jag inte att dyrast är bäst och att man måste lägga en förmögenhet på olika serum och krämer. Hur mycket jag än strävar bort från min dumsnålhet så kommer jag ändå aldrig att landa på 1000 kr/burk nivån, haha!

Drops of youth - ögonconcentrat mot trötta ögon (ÄLSKAR!) // Tea tree oil - punktbehandling mot finnar

Däremot har jag insett hur kul det faktiskt är med skönhet och hudvård när man ser resultat. Min 9 kronors kräm från Rusta gjorde inte det. Mina nya produkter från Clinique har det däremot. Och det är på kort tid.

I och med det här nya intresset, som jag aldrig trodde att jag skulle ha, så fullkomligt älskar jag att testa nya märken och produkter. Få saker slår lyckan i att hitta en ny favorit. Eller vad säger ni?

En absolut favorit som jag haft sedan jag började tvätta och sprita händerna ordentligt där i Mars är Hemp Hand-working hand protector. Den är MAGISK! Jag är ju tydligen en torris och att addera handsprit till den ekvationen har inte gjort gott. Jag har varit sådär torr att jag nästintill mått illa i händerna. Kan ni förstå känslan? Haha! Men guys - krämen 👆🏼. Den är otroligt återfuktande, räcker i evigheter och luktar väldigt speciellt (på ett bra sätt). Kan verkligen rekommendera den! Jag kan också rekommendera er om ni är på Drottninggatan och shoppar att först besöka Zara och ta handsprit (finns precis innanför dörren) och sedan smita över till The Bodyshop och ta lite av deras prov på krämen. All set 👌🏼

Någon som testat den? Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,

Jag skulle behöva någon hudvårdsrutin, jättebra tips!

nouw.com/jenniferliindqvist
emiliaeklund
emiliaeklund,

Håller med dig! Jag har också alltid tänkt att jag köper det ”billigaste” för det säkert är lika bra som det som kostar dubbelt eller till och med trippelt så mycket, men så är det ju oftast inte. Tycker nu det är mer värt att köpa en lite dyrare produkt som håller längre och ger bättre resultat ❤️ Om en produkt inte ger resultat slösar man ju pengar oavsett om man bara betalat 10kr

nouw.com/emiliaeklund
Johannagrahn
Johannagrahn,

Älskar BS Youth serum, så härligt 💚

nouw.com/johannagrahn
Sara
,

Ja, jag tänkte lite på det när du hade samarbete med clinique. Om man hade en stor hudvårdsrutin med produkter därifrån skulle det ju kosta jättemycket.

Hur funkar det nu? Får du alla sakerna du provar och visar upp?


happyM
happyM,

Åh så bra tips, har precis kommit in i en bra hudrutin och lever för endel av BodyShops produkter!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
Desireekujala
Desireekujala,

Har den handkrämen hemma och de är en stor favorit <3

nouw.com/desireekujala
Hannas krypin,

Jag använder inga särskilda produkter till ansiktet, tror mer på att ta hand om kroppen inifrån. Men kan tänka mig att det är skillnad på produkterna beroende på pris och innehåll.

hannafialotta.blogg.se
hilmak
hilmak,

Kan verkligen tänka mig att dom är bra! 😍 Tack för tips!

Än så länge har jag klarat mig undan torra händer, men det lär ju komma när dom helst haha!

nouw.com/hilmak

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin