Favoriter just nu

Innehåller affiliate-länkar

Jeans HÄR // T-shirt HÄR // Kavaj HÄR

Mina nya jeans
Jag önskar så att jag hade lyckats få till någon bra bild på när jag hade på mig dom i Torsdags, men det blev aldrig av. Däremot kunde varken jag eller Sofia sluta prata om hur snygga dom var under puben på kvällen, för alltså MY GOD! Det är första gången jag gått ut i blå jeans och bara en enkel vit t-shirt - och kände mig så sjukt snygg. Till en början hade jag på mig en svart kavaj med, men det var alldeles för varmt. Men jeansen alltså - BAAAM säger jag bara! (Du hittar dom HÄR)

Två systrar en podd
En efter en har mina favorit poddar lagt ned. Livet på läktaren, Veckans bläcka, Alice och Bianca and so on and so on. Så efter lite jakt (och tips från Sofia) har jag äntligen hittat en ny favorit i Två systrar en podd. Det är Alexandra Bring och Victoria Törnegren som helt enkelt sitter och snicke-snackar. Precis sådär kravlöst som jag älskar det. Det blir liksom 2 vänner i öronen under morgonpromenaden. Lite som att man får hänga med sina bästa vänner, men behöver absolut inte ha vaknat utan kan gå och vara hur butter som helst. Älskar't!

Min nya ögonbryns-rutin
Efter att ha haft samma ögonbrynspenna i nästan 2 år så har jag nu gått över till 2 nya produkter - som jag ÄLSKAR!
Det första är Sleek Eyebrow Stylist (som jag fick hem i min senaste Lookfantastic beautybox. Ni har btw inte glömt att ni med koden MATILDABB får eran första Beutybox för bara 100 kronor när ni startar en 12-månaders prenumeration??). När jag först såg att den var i nyansen Dark tänkte jag bara att den går rakt i loppis-lådan. Men nej, nej, nej! Älskar färgen! Och formen på pennan ger en perfekt kombination av skarpa linjer och naturlig "suddighet". Så bra!
Det andra är Essence make me brow eyebrow powder. Och ja, det är precis vad det låter som - ett puder. Det har jag på från archen och utåt, samt lite inåt för att binda ihop det. Pudret gör det ännu lite mörkare och ännu mer utsuddat (= naturligt).

Falafel-sallad från Pressbyrån
De senaste dagarna har studentkortet varit ute med något dom kallar campus-kampen. Jag har inte orkat sätta mig in i det allt för mycket, men det jag vet är att dom i samarbete med Pressbyrån delade ut gratis lunch, och det är ju inget man säger nej till, haha! speciellt inte när det var en Falafel & Sötpotatishummus-sallad. Sååå god!

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Ja, alltså Livet på läktarn och Alice och Bianca var också mina favoritpoddar och även Kenza och Dani som lagt ner. Verkligen tråkigt när alla var så härliga power kvinnor att lyssna på. Men ska ta ditt tips och lyssna på två systrar och en podd ❤️
nouw.com/mollysvedin
amandassofi
amandassofi,
Vilket bra poddtips!!
nouw.com/amandassofi
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jätte bra tips, som vanligt fina du!
nouw.com/jenniferssynpalivet
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Åhh var på jakt efter en ny podd att lyssna på <3
nouw.com/mayamolanderz
Desireekujala
Desireekujala,
Åh tack för poddtipset! <3
nouw.com/desireekujala
happyM
happyM,
Wow ja dem jeansen var gaaalet snygga!!❤️ Stor kram underbaring ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Men mums vad god den salladen lät! Hatar att livet på läktaren lagt ner 😟 Kram
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Så kul att se <3 Salladen ser galen ut! Kram
nouw.com/malinkirstine
Lillymihlte
Lillymihlte,
Vilket underbart inlägg, jeansen är så snygga! 🌟 Kram godingen min 💓
nouw.com/lillymihlte
Yasmine,
Den podden har jag tänkt börja lyssna på 😃 Kram
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin