Favoriter just nu

Moa Mattsson x Bubbleroom

Den 10e Oktober smäller det! Moa Mattsson släpper sin första kollektion för Bubbleroom, och alltså ni förstår inte hur taggad jag är. Nog för att jag gillar både Molly Rustas och Lovisa Barkmans stil, men när dom släppte sina så var det absolut kul att kika in, men inget jag direkt köpte något utav. Men nu, nej men alltså, jag kommer gå loco. Det blir ingen utlandsresa, nej nej, det kommer bara bli en helt ny garderob.

BodyBalance 86

Har ni hunnit köra den än? Helt magisk! Jag har verkligen fått en nytändning när det kommer till just BodyBalance. Kanske har det att göra med Les Mills Live och det faktum att vi fick köra den med den absoluta toppen när det kommer till instruerande, eller så har det bara att göra med det faktum att releasen är magisk?

Helt ärligt är faktiskt ALLA Les Mills releaserna som kommer ut nu helt otroliga. Pumpen - riktigt bra! Jamen - älskar! Combaten - dör!! Vill ni ha ett pass som verkligen kommer att ge resultat då är det utan tvekan BodyCombat 81 ni ska gå på. Oavsett om det är konditionsträning, styrka, smidighet, fettförbränning, koordination - du får ALLT!

Psst! Du vet att jag håller både Combat och Jam på Tisdagar 18.00 och 19.00 på SATS Täby Centrum?? Kom och kör med mig väl!

Hannalicious inredning

Jag såg idag på tuben att hon hade lagt upp ett helt inlägg (du hittar det HÄR ) med före och efterbilder på sin lägenhet, och alltså WOW! Jag är fullkomligt förälskad! De senaste åren har jag varit lite utav en vitt, vitt, vitt-tjej, men plötsligt överväger jag att köpa svarta möbler. Och efter att ha flyttat 4 gånger det senaste halvåret har jag sagt till mig själv att nu är det dags att landa. Men hade jag fått chansen hade jag fasen flyttat in där imorgon.

Min lägenhet

Okej, det är låååångt ifrån Hannas och den är lååångt ifrån klar (det har hänt lite till sen bilden ovan togs, och ni ska snart få ta del utav det). Men 1. det är den absolut finaste läggan inrednings-mässigt som jag någonsin haft, och 2. den är MIN! Eller nej, det är den inte. Det är en hyresrätt. Hade jag ägt den och hade jag inte haft en CSN-ekonomi hade jag kanske kunnat komma, i alla fall närmre, Hannas nivå. Men med tanke på just dom förhållandena så är jag så nöjd och jag fullkomligt älskar det här stället!

Gillar

Kommentarer

Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Får ta och kolla in kolektionen när den kommer!!
nouw.com/mayamolanderz
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jaaaa Hannas lgh är MAGISK! 🤩
nouw.com/johannagrahn
mollysvedin
mollysvedin,
Tycker din lägenhet ser mycket mer personlig och mysig om jag får säga det själv! Tycker ofta när det gäller kändisar att deras inredning inbart är för syns skull, men hennes lägga såg absolut fin ut den med. Men jag skulle mycket mer vilja hänga i din 😘
nouw.com/mollysvedin
linndossing
linndossing,
Den lägenhet är så jäkla mysig! Hade gärna hängt där någon gång ❤️ Puss, ha en fin födelsedag nu!!
nouw.com/linndossing
artist
artist,
Håller med om att du har fått det jättemysigt i din lägenhet!
nouw.com/artist
artibus
artibus,
Åh ja så spännande me Moa!! Du din lägenhet ser ut som en dröm med de bilder man har fått se! <3
nouw.com/artibus
Jasmine,
Jag tycker att din lägenhet ser fin ut! Du har sinne för inredning.
Kram
rosanatt.blogg.se
Bubbleroom,
Så himla roligt att du gillar Moas kollektion - mindre än en månad kvar nu! 😍😘 xoxo, Bubbleroom
www.bubbleroom.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin