Favoriter i badrumsskåpet

I samarbete med Lyko

Håller ni inte med om att man tar hand hyn på ett annat sätt under hösten och vintern? Dels för att det är mysigt att göra det till en liten egenrutin, dels för att man vill hålla sig fräsch och framför allt att det BEHÖVS mer än någonsin.

Jag har alltid gått runt och trott att jag hade en blandhy med lutning mot det feta hållet. Men va fel jag hade! Tvärtom är jag en riktig torris. Att jag verkade fet i hy var bara en motreaktion till att jag gjorde allt för att torka ur den. Den här vetskapen har nu gjort att jag kan ta hand om min hud på det sättet den behöver.

Med det sagt tänkte jag tipsa om ett par utav mina absoluta favoriter (blev lite smink med, hihi). Och för att fortsätta på morgonens inlägg så är det perfekt att passa på att fynda lite idag eftersom att typ allt är på rea =)

När mitt gamla favoserum tog slut (jag fick det i min Lookfantastic Beautybox för ett par månader sen, och är sviiiindyrt) och jag behövde ett nytt, vände jag mig till min bästa vän, och make-up-guru, Agnes. Sist jag var och hälsade på henne pratade hon nämligen om Lumene Valo Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence (be mig aldrig att försöka upprepa det, haha) och jag minns hur bra hon sa att det var. Så på hennes rekommendation klickade jag hem det - och jag är verkligen så glad att jag gjorde det. Är det något vi alla behöver så här års så är det ju verkligen en glow-boost!

Ingen kan ha missat att jag promotear Cetaphil Gentle Skin Cleanser va?? Jag har använt den dagligen nu i snart 3 års tid, och jag kan nog ärligt säga att jag inte klarar mig utan den. Det är den perfekta rengöringen för att ta bort alla make-up rester och orenheter, men utan att torka ur huden (tack säger torrisen). Dessutom är den billig och räcker nästan hur länge som helst =)

För den lite mer djupgående rengöring så ÄLSKAR Loreal Paris - Skin Expert Glow Scrub!! Den är sådär perfekt scrubbande men utan att riva av en halva facet, och lämnar sen en med ett riktigt härligt glow. Som sagt - ÄLSKAR'T!

Jag trodde verkligen inte på det själv utan har alltid tänkt att det här är världens luren-drejeri. Men efter att min älskade lillasyster som (sagt med all kärlek) har haft världens SÄMSTA ögonfransar köpte hem Xlash Eyelash Serum och plötsligt hade typ mil-långa fransar var jag tvungen att testa. Och jag blev då verkligen inte besviken!

Och BÄSTA, BÄSTA, BÄSTA mascaran ever är Loreal Paris - Unlimited Mascara. Jag har på riktigt fått frågan om jag fortfarande gör fransförlängning. But no - it's the mascara! Jag kör dessutom på den vattenfasta som sitter som ett berg MEN (här kommer det bästa) tas bort med varmt vatten. Till skillnad från andra vattenfasta som gör att man ser ut som en panda när man kikar sig själv i spegeln efteråt, så försvinner verkligen allt. Som sagt BÄSTA!

Gillar