Fantastiska frukost-scones

Godmorgon finingar! Den här lyckan utav solsken alltså! Jag tycker verkligen att det är något otroligt vackert i vetskapen att oavsett hur overklig världen är för tillfället så kan man alltid lita på vädret. Efter regn kommer solsken, efter vinter kommer vår.
Ni vet hur mycket jag älskar mina morgonpromenader? Well, nu har dom tagit en ny nivå. Mina hörlurar är inte ens inpluggade i öronen, utan ligger tryggt i min jackficka. Nej, istället är det jag (oftast helt ensam), i skogen längs med Kärleksstigen med bara mina tankar (väldigt nödvändigt numera) och ljudet utav fågelkvitter runt omkring mig. Magiskt är nog faktiskt vad jag skulle beskriva det som. Eller mer specifikt med ordet vardagsmagi.

Ska vi se till något positivt med det hela igen, så tror jag verkligen att vi alla lär oss att uppskatta det lilla och att vara i nuet på ett helt annat sätt. Även om Yogisar och andra har pratat om det tidigare så har nog dom flesta utav oss inte varit mottagliga för det. (Preaching into that choire). Jag tror heller inte att vi idag är på deras nivå, utan mer en personlig och "rimlig" nivå. Något som vi förhoppningsvis kan applicera och behålla i våran vanliga vardag (när nu den kommer tillbaka igen). För mig är just fågelkvitter, möjligheten att vara ute och röra sig, och total frihet exempel på det.

Något annat jag tror att många utav oss tar med oss är det här med att baka och laga mat. Efter min morgonpromenad igår passade fick jag världens sug på att baka bröd. Nämen. snälla, hur gott är det inte med nybakat?
En vän till mig hade lagt upp ett lite matigare scones-recept på insta-story för någon dag sen (som jag tur nog drog en screen-shot på) och tänkte att någon dag ska jag testa det. Igår var den dagen. Och mums vad gott det var!! BIG TIP!

Scones

INGREDIENSER

--------------------------------------------------------------

(4-5 stycken)

2 dl havregryn

1 dl havremjöl

1/2 tesked salt

1/2 bakpulver

25 gram smör

1,5 dl mandelmjölk


GÖR SÅHÄR

--------------------------------------------------------------

1. Sätt på ugnen på 225°.

2. Blanda alla torra ingredienser i en skål.

3. Tillsätt smöret.

4. Tillsätt mandelmjölken.

5. Gör till små 4-5 små bullar och lägg på en plåt. Grädda i ugnen i cirka 10-15 minuter.

6. Servera och NJUT!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Håller heeeeelt och hållet med! Morgonprommisarna just nu är oslagbara och man behöver verkligen ingen annan musik i öronen än fågelsången <3 Och vad mys med scones på morgonen! Det måste jag testa någon gång, tack för tipset hjärtat <3 Ha nu en riktigt härlig lördag, KRAAAAAM <33
nouw.com/hilma
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men jag oooorkar typ inte ens så gott haha!
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Haha Matilda du har blivit sån jävla harmonisk person där på ön hör jag! Underbart! Och UNDERBART med nybakade scones. Behöver <3
nouw.com/isabylund
happyM
happyM,
Omg vad gott!!! Måste spara det här receptet på direkten!! Tror faktiskt aldrig att jag har bakat scones!!! Kram ❤️❤️
nouw.com/happym
dks
dks,
Åå, så godt 😊 Takk for oppskrift 😊 Ha en fin helg <3
nouw.com/dks
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det där såg riktig gott ut!!! Måste testa 😍
nouw.com/emmamehrali
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men mums så gott det ser ut😍
nouw.com/tildablanksvard
StarOfUsA
StarOfUsA,
Åh vad gott 😍😍
nouw.com/starofusa
hilmak
hilmak,
Men guuuud va gott det ser ut!! 😍
nouw.com/hilmak
amandagroth
amandagroth,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin