Få tillbaka min naturliga hårtjocklek

I samarbete med Akacia Medical

Lika mycket som smink kan göra för ens utseende, om inte mer, gör ens hår. Finns det på riktigt något som är så snyggt som ett långt, tjockt hår?
Det var just därför jag nu för ett tag sen skaffade hårförlängning, för att mitt hår var så himla tunt. Men som vi alla vet är det är ju bara en tillfällig lösning. Som min frisör sa så ska man bara ha hårförlängning i max 4 månader innan man plockar ur den för att håret ska få återhämta sig.

Så jag har funderat på vad man kan göra åt det. Frågat frisörvänner, googlat, läst.
En sak som jag verkligen funderar på att testa är Prp hårbehandling. Har ni hört talats om det? Har ni hört talats om vampyrbehandlingen som var så omtalat i Hollywood för ett tag sen? Det är precis vad det är - fast inte för ansiktet, utan för hårbotten.

Det man gör är att man tappas på lite blod som sedan centrifugeras för att få ut separera ut plasma med mycket blodplättar. Dessa sprutas sedan in i hårbotten igen där de ger ifrån sig tillväxthormoner som sätter igång blodcirkulation och celldelning, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig och börjar producera hår igen.
Till skillnad från många andra metoder är det här 100% naturligt eftersom att det enda som tillsätts är kroppens egna blod.

Är det någon utav er som har testat?? Är verkligen så himla sugen!!

Bara seeee vad fint det är!

Mitt hår har fått utstå två hemska perioder i mitt liv.

Den första var under min gymnasietid. Utan att vara fullt medveten om det stressade jag sönder och var i rätt perspektiv nog bara millimeter ifrån en utbrändhet. Jag gick NV och satsade alltid på höga betyg. Samtidig hade jag min kärlek i mitt jobb på gymmet, vilket ledde till att jag tog alla pass jag kunde och gjorde att jag till slut jobbade mer än en halvtid. Samtidigt som jag hade min egna träning, en ny pojkvän, familj och vänner. Jag bara körde, körde och körde. Vilket ledde till att jag tappade mer än hälften utav mitt, en gång i tiden, tjocka hår. Det var verkligen värre än att ha en fällande hund hemma, haha!

Den andra var nu när jag blekte sönder mitt hår hemma, utan någon som helst respekt för kemikalierna. Jag minns verkligen hur jag sen satt framför spegeln och borstade det, och hur mitt annars raka hår plötsligt började krulla upp sig. Och det fortsatte för varje borsttag jag drog. Jag fattade det inte då utan bara fortsatte, men det som hände var att stråna brast. Ett efter ett. Så hemskt!

Sen jag insåg vad jag gjort har jag gjort ALLT för att få tillbaka det hår jag en gång i tiden hade - innan håravfallet och misshandlandet.
Jag har matat med hårinpackningar, använt 0 värmestyling, inte tonat eller färgat, toppat var 8e vecka och gjort allt jag kunnat däremellan. Men att återställa tar tid. Om det ens är möjligt. Ni ser ju ovan hur det såg ut...

Så samtidigt som jag längtar efter att det är dags att ta ut förlängningarna då jag vill ha mitt naturliga hår, har jag sån total panik av bara tanken på att ha mitt tunna, tråkiga hår igen.
Men tanke på det så ska jag verkligen ta och kolla upp vampyrbehandlingen. Vilken dröm att få tillbaka mitt naturligt, tjocka och fantastiska hår!!


Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Såååå fint! helt underbart! <33
nouw.com/juliavnmelin
Sofija,
Åh vad fint det blev!
sofijasfashion.bloggo.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste!! <3
nouw.com/matildaberlin
enna,
Såååå fint det blev!! <3
sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <33
nouw.com/matildaberlin
Heléna,
Håret är ofta en spegel av vårt inre, så stressar vi så tappar vi hår och topparna delar sig. Jättefint hår som du har nu, men det kommer säkert se riktigt fint ut när du tar bort förlängningarna också. Fortsätt bara att vårda det och dig själv 😃 Stor kram finaste Matilda <33
helna.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så är det ju verkligen! Jobbar på att få det att spegla en ny härkigare insida =) Alla världens kramar finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Meg,
waaaow vad snyggt och fräscht! blev sugen på ljusare hår nu till sommaren, tack för inspo 😉
megs.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TACK finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Amanda,
Har inte hört talas om den behandlingen, men det låter b��de lite läskigt och väldigt intressant, häftigt ifall det skulle funka! kram fina du
amandalarsson.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Speciellt när man är nålrädd, haha! Kram fining <3
nouw.com/matildaberlin
Mirre,
Ja man vill alltid ha det man inte har och låter som du gör absolut det bästa du kan. TYcker dock heller inte att det är fel att ha hårförläggning, funderar lite på det själv just för jag saknar mitt långa hår
sweetwords.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så sant!! Vet precis hur det känns!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin