Få pengar tillbaka!

I samarbete med Cashbackshopping.se

Som ni kanske vet vid det här laget, så finns det inget bättre (enligt mig) än att fynda! Jag älskar erbjudande! Jag älskar reor! Jag älskar rabattkoder!
Jag köper aldrig något om innan jag har sökt runt på internet för att se om det finns något erbjudande jag kan ta del utav. Ibland kan jag verkligen sitta i timmar, och ibland är det så pass illa att jag missar att köpa det jag vill eftersom att produkten tar slut under tiden. Sååå drygt!

Men vet ni?? Jag har hittat en lösning. Eller rättare sagt - lösningen!
Dom flesta utav er har säkert hört talats om olika cashbacksidor men kanske inte förstått vad det är. Och jag ska nu tipsa om cashbackshopping.se som jag tycker är fantastiskt!

Genom att signa upp på sidan (vilket såklart är helt gratis) så kommer ni åt alla deras erbjudanden och samarbetsprtners. För det är så att det inte bara finns massa kampanjer, utan tvärt om! Det bästa är att man alltid får pengar tillbaka på alla köp man gör. För att genom att företaget har gjort en deal med näthandlarna så får dom tillbaka en viss procent på alla orderköp. vilket dom sen delar med sig utav till dig som privatperson. Dessa pengar kan du sen enkelt sätta över på ditt egna bankkonto. Hur fantastiskt är inte det??

Just nu har dom ett grymt erbjudande där du, när du provar Mat.se , får hela 115 kr tillbaka på första ordern. Såå galet bra! Så synd bara att dom inte levererar till Gotland än. Håller tummarna för att det kommer snart =)

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin