Få lyxig choklad gratis!

... och 5 andra saker spottat online lately

Vill du få välja ut chokladpralliner från Betsy Sandberg värt 300 kronor helt gratis? Vi har just nu en kampanj där du får det om du kan rekommendera någon till att boka in ett möte med mig. Dom behöver verkligen inte ha bestämt sig för att dom ska flytta nu, utan jag kommer gärna ut och berättar om bostadsmarknaden, vad man kan göra för att maximera värdet inför framtiden och i och med det få ett uppdaterat värde av lägenheten. Det enda kravet är att dom ska bo i "mitt" arbetsområde, dvs Östermalm, Gärdet, Norra Djurgårdsstaden och Hjorthagen.

Så vad ska du göra?
- Be personen som vill ha ett samtal kring bostadsmarknaden ringa mig på 073 331 01 03.
- Säg åt dom att säga att rekommendationen kommer från dig.
- Efter mötet får du en check skickad till dig. Och bor du inte i området kan jag självklart hjälpa dig att välja ut chokladen och skicka den till dig =)

Alexandra Bring har börja vlogga. Nämen har ni hört vad trevligt? Jag fullkomligt älskar Två systrar en podd, podden hon driver tillsammans med sin syster. Hon känns så himla härlig och jordnära på något sätt och att hon nu har börjat vlogga, precis lagom till att jag för första gången i mitt liv har hittat in på youtube, är ju bara fantastiskt!

Adoore by Petra Tungården. Just nu känns det inte som att man ens kan gå på stan utan att man ser hennes/deras klänningar överallt, och jag förstår verkligen varför. Dessa klänningar är ju verkligen helt otroligt fina! Inte bara i färg och design utan även i passformen. Och nu är dessutom höst-kollektionen på ingång, och av vad man har fått höra och tjuvkika lite på så ser den magisk ut. Hade det inte varit för att dom ligger lite utanför min fortfarande CSN-baserade budget hade jag gått loss på deras hemsida, haha!

Hur härlig såg inte den här middagen ut?? Michaela Delér fick mig verkligen att inse att jag har varit värdelös på det här med picknickar under sommaren. Vi snackar verkligen värdelös! Visserligen är det kanske få som gör det såhär 👆🏼 avancerar, men bara se hur härligt det ser ut!

På tal om mat på instagram, så la @lindaviktoriaaa ut det här på sin story igår. Och alltså MUMS säger jag bara, tillsammans med Give me please! Jag har ju fått en riktig kärlek till kikärtor under de senaste månaderna. Steka, woka, koka, rosta - nej jag älskar’t! Så någon dag en måltid inspirerad av detta ett solklart måste!

Hon gör det igen! Moa Mattsson släpper en ny kollektion för Bubbleroom. Wieee! Jag är inte den som köper något för att det är ett märke och har aldrig brytt mig om ”kändisars” samarbeten. Men redan inför hennes förra ( <-- har ni inte kollat in den måste ni!) hade jag satt larm och klickade hem både det ena och det andra. Om jag kommer göra det nu med? Hell to the freaking yes!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh den Youtubern ska jag helt klart kika in, älskar personer som sprider sån glädje och hon såg verkligen ut att göra det om man kollar på själva bilden. Kul att du tipsar om en Youtuber! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Tycker Petras kläder är så himla fina!
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhh alltså hoppas någon hittar in hit och kan rekommendera någon till att boka möte ❤️ Kram finis ❤️
nouw.com/happym
hilmak
hilmak,
Också så glad att Alexandra Bring börjat med youtube 😍 och Adoores klänningar är verkligen magiskt fina allihopa! 😩 kram fina du! <3
nouw.com/hilmak
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men hell YES to kikärtor <33
nouw.com/lindaviktoriaaa

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin