Få 10% extra rabatt hos Bubbleroom

Innehåller affiliate-länkar

Status just nu:

All världens cred går till mig idag (okej, inte all. Men lite ska jag fasen ha).
Strax efter 04 snubblade jag in genom dörren imorse. Vid 09 var jag uppe ur sängen och tog en liten promenad (frisk luft in my heart). Vet ni vad jag sen har gjort nästintill hela dagen? Jag har suttit på EH och tentapluggat. Good job Matilda!

Om jag hade kul igår?? Hell to the freaking yes!
I år var första året jag var på Wisby strand på juldagen (tidigare har jag varit på Munken), så jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Men från sekunden jag klev in var jag igång. Musiken var riktigt bra, jag fick träffa alla mina gamla vänner (som jag saknar så) och framför allt fick jag dansa. Jag skojar inte när jag säger att jag dansade hela natten. 03 stängde det men jag lämnade inte förens halv 4, vilket säger något med tanke på mina pensionärs-vanor, haha!

Jag konstaterade precis att just nu tar jag i stort sätt inga bilder.
Kombinationen utav mörker, grått och ruggit väder (ingen snö här inte...) och tentaplugg har resulterat i total och absolut noll-inspiration. Behöver jag säga att jag saknar solljuset?

Oinspiration = inget shoppingsug.
Eller rättare sagt har jag ett jättestort sug efter att uppdatera, framför allt, garderoben. Men jag har tillbringat timmar med att scrolla rea-sidorna fram och tillbaka, lagt några saker i kundkorgen, men känner mig sen så oinspirerad att jag inte ”orkar” genomföra köpet. Däremot lyckades jag göra ett par fynd på stan idag. Påväg till EH slank jag in på både Åhlens (där jag hittade min favorit-foundation till riktigt bra pris) och HM (där jag fyndade en topp för 30kr, ett par strumpbyxor för 20kr och ett par ursöta julstrumpor för 10kr). Nöjd tjej!

Få 10% hos Bubbleroom. - även på rean.
Just nu har jag ett samarbete på min insta (@matildaberlin) med Bubbleroom. Jag har fått välja ut 4 nya favoriter (den HÄR kappan, den HÄR klänningen, den HÄR toppen och den HÄR blusen). Och dessutom har jag fått en rabattkod att dela med mig av. Använd MBERLIN i kassan så får ni 10% - även på rean. Hör ni hur bra?? Den gäller bara nu i December, så in och fynda!!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh vilken härlig kväll du verkar haft!
nouw.com/tildablanksvard
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vad roligt att du hade det så bra vännen!! 😍 sånt kan man länge leva på! STOR kram fina du ❤️
nouw.com/emmaengstrom
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Fin du är 😊❤️
nouw.com/marreekholm
louisefreij
louisefreij,
Du är så himla fin! 😍❤️
nouw.com/louisefreij
Desireekujala
Desireekujala,
Älskar den gråa kappan!! 😍✨
nouw.com/desireekujala

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin