Eventet med Olympus

Innehåller affiliate-länkar

Som jag nämnde lite snabbt i Söndags så var jag i Lördags på ett event för Olympus. Dom hade genom Nouw bjudit in och vem är man då att tacka nej?? Haha! Så jag och @isabylund möttes upp vid lunch och tog oss till Downtown Camper by Scandic. Kan vi snälla börja med att ta en stund för hur fint det är?? Det var första gången jag var där och jag kan nog ärligt säga att jag aldrig i mitt liv har varit på ett sånt fotovänligt ställe. Ljust, färgerna, inredningen - goals!

Min topp HÄR // Mina byxor (slutsålda) - väldigt lika HÄR // Skor HÄR (alltså ÄLSKAR!!)

Jag hade inbillat mig att det skulle vara någon inspirationsföreläsning i hur man tar bättre och mer insta-vänliga bilder, så jag ska ärligt erkänna att jag först blev lite besviken när jag insåg att det inte skulle bli något sådant. Men eventet fokuserade på deras kamera Olympus PEN som man såklart fick testa. Och när det också var en tävling ala ta-bild-motivera-posta-på-insta så gick jag och Isa loss och hade (well i alla fall jag) hur kul som helst. I dagsläget använder jag ”bara” min mobil till alla bilder, så håll alla tummar och tår för mig när dom publicerar vinnaren idag =)

Dessutom fick jag träffa @CarolineJansson. Det här är en tjej som jag följt på insta hur länge som helst. Jag tror faktiskt att hon var den första personen jag började följa som jag inte kände. Så kul! Hon, liksom 7 andra fantastiska tjejer, var där och jobbade med Olympus och eventet. Hur snygga var dom inte?? Helt otroligt ju! (sista bilden lånad från hennes blogg)

Precis när vi skulle gå dök @evelinarou och @artibus upp. Så kul!! Tillsammans gick vi sedan vidare för att möta upp @linndossing, @Enylja och @linneahedberg (några utav tjejerna jag äntligen fick träffa på eventet hemma hos Emelie för ett par veckor sen). Dom skulle ha en heldag fylld med en massa mys, men tyvärr hade jag dubbelbokat med andra saker (och blev dessutom istället liggandes med magkatarr...). Så för mig blev det mest ett snabbt Hej!. Men det var definitivt bättre än inget!

Jag säger då det igen - TACK bloggen och andra sociala medier för alla fantastiska personer jag får träffa och lära känna genom dom!! Tack, tack, tack! <3

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

linnronning
linnronning,
elllensvensson
elllensvensson,
Hannas krypin,
Men så kul det låter! Så roligt att få träffa personer man hittills bara haft kontakt med via bloggen. Tråkigt att du blev liggande med magkatarr.
hannafialotta.blogg.se
Desireekujala
Desireekujala,
Vilka tjejer 😃<3
nouw.com/desireekujala
Angelica,
Ser sååå trevligt ut gumman! Och vann du?? Blev så nyfiken nu! KRAM
angelicawahlin.se
linneavn
linneavn,
Wow till era outfits😍😍
nouw.com/linneavn
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Yasmine,
Håller helt med, bloggen ger verkligen sååå mycket! <3 Kram
yasmissy.blogg.se
Amanda (Swedish Passport),
Men alltså åh, lät ju så himla härligt ju! Och Downtown Camper är ju verkligen världen bästa, brukade sitta där och jobba ibland förut, måste nog återuppta det igen tror jag 😉
swedishpassport.com
linndossing
linndossing,
Så glad att vi hann träffas, även om det var väldigt snabbt! Kram och hoppas vi ses snart igen <3
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin