Event hos NA-KD

Innehåller affiliate-länkar

Kavaj HÄR // Bralette HÄR // Jeans HÄR // Skor HÄR // Diadem HÄR

I Onsdags var jag och Sofia på ett butiksevent med Dashl i NA-KD-butiken i Gallerian. Mitt absoluta favoritställe på sistone btw! För er som inte varit där innan kan jag berätta att det dom på undervåningen har en outlet med så bra priser att det finns inte. Jag köpte bland annat den HÄR jackan för bara 250 kronor. Förstår ni vilket kap det är??

Anyways! Tillbaka till eventet. När mailet gick ut stod det att det var väldigt exklusivt och med bara ett begränsat antal platser, så vi blev lite småbesvikna när vi kom dit och insåg att butiken var öppen för alla precis som vanligt. Men det gick snabbt över och vi hade en supermysig kväll.

Det bjöds på både bubbel, kombucha, bullar, kakor, popcorn, smågodis och allt möjligt smått och gott. På övervåningen körde Dashl quickfix make-ups och manikyrer (gratis). Vi orkade dock inte stå i kö, men alla som gick därifrån var så snygga!

Höjdpunkten för oss var däremot Master clasen som hölls på nedervåningen. Deras senior stylelist Lava höll en steg för steg tutorial i hur man går från dags-maken till en aw-/middag-/going-out-look med bara ett par få produkter. Så kul!

Just det här är förresten en utav anledningarna till att jag fullkomligt älskar att bo i Stockholm. Sånna här saker skulle ju aldrig hända hemma på lilla Gotland, haha! Och det här är inget man på något sätt behöver vara en "influencer" för, utan en inbjudan som gick ut för att jag, som så många andra, låg på Dashl's vanliga nyhetsbrevs-maillista.
Så en helt vanlig Onsdag blev plötsligt väldigt mycket härligare. Och just det älskar jag! Vardagar behöver inte vara just vardag, utan kan så enkelt bli så mycket mer.

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Så fiiin kavaj! 😃 <3
nouw.com/johannagrahn
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh vad jag har saknat din fina blogg under dessa dagar det har krånglat, du gör så mycket i ens vardag så mycket glädje som du sprider. Men gud vad spännande att du fick vara där, måste ha varit en fantastisk upplevelse. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Wow vilken snygging!!
nouw.com/ebbaalexandraa
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Men satan vad snygg du är!!! Ligger den butiken i Göteborg, om jag fattade det rätt? Ska till götet imorgon nämligen och då måååste jag besöka den!! 😃
nouw.com/tiffanykarlsson
aliceemericsson
aliceemericsson,
Wow, så himla roligt, och älskar din kavaj! ^^ Men förstår att du blev lite besviken först när de hade beskrivit det så! Kram! <3
nouw.com/aliceemericsson
Angelica,
Ååh, men så kul med event ju!
angelicawahlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin