Ett tipsigt inlägg

Good morning guys! Hur mår ni?

Jag fortsätter att älska den här månaden. Mars skulle som sagt bli en bra månad, och det är det verkligen. As you know så fyller jag hela mina dagar med att vara på jobbet, så så himla mycket har jag inte att berätta om. Men så kom jag och tänka på att något jag kan dela med mig av är ett par nya favoriter i min vardag. Så här kommer helt enkelt ett lite tipsigt inlägg.

Sky high lascara

Jag har helt ärligt knappt märkt skillnad på mascara och mascara. Från det att jag fyllde 16 tills förra året har jag använt två sorters mascaror och båda vattenfasta. Efter att jag började träna på morgonen så är det inte ett krav längre och jag började använda lite olika mascaror jag fått hem från olika samarbeten mm.

Men så fick jag hem den här, och WOW säger jag bara! För en gångs skull märker jag verkligen en helt otrolig skillnad. Jag säger bara köp, köp, köp för den är magisk!

Har ni smakat dom här?? Renée Voltaires Raw Chokladbollar. Helt otroligt goda kan jag säga. Riktigt löjligt dyra, men så himla mumsiga. Verkligen perfekt söta, men utan att bli socker-söta. Kan utan tvekan tipsa om dom när ni vill sätta en liten guldkant på vardagen.

Bild från Victoria

När vi ändå är inne på ät-spåret så vill jag tipsa om Ugnsrostad spetskål. SÅ GOTT! Jag köpte hem en spetskål för nästan en vecka sen, men så blev den bara liggandes i kylen fram tills jag i söndags fick lite feeling. Jag har delat receptet med er tidigare, så ni hittar det HÄR.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin