Ett plötsligt infall

Efter att under flera dagar i sträck ha vaknat med solsken och vårväder var jag så taggad på att starta dagen med en löptur. Men när jag kikade ut och såg regnet falla utanför fönstret kände jag bara att Nope. Nej. Det händer inte. Istället packade jag snabbt ihop väskan och åkte in till gymmet. Ja, ni läser rätt. För första gången på 9 veckor var jag på gymmet för min egna skull (dvs inte för att hålla pass, vilket jag gjort 2 (!) gånger under dessa månader). Så sjukt! Det kändes nästan som att man gjorde något man inte får och som att dom skulle neka en i dörren. Men nej, jag kom in. Löpningen ute blev istället crosstrainer inne. Och när jag stod där och trampade fick jag ett plötsligt infall.

Istället för att se på en serie för att fördriva tiden så bestämde jag mig för att börja läsa en bok. Jag klagar ju konstant på att jag inte har tiden till att läsa, vilket är en total lögn för allt handlar ju om hur man prioriterar tiden, så varför inte multitaska? Så jag sökte upp en utav böckerna på min lista: Munken som sålde sin ferrari - en berättelse om att uppfylla sina drömmar och förverkliga sig själv. Ja, ni hör ju själva varför den står på listan. Jag har visserligen inte kommit särskilt långt än, men jag klan redan tipsa om den. Lite trögstartad, men jag screen shotade både två, tre och fyra olika citat som verkligen träffade.

Jag höll på att skriva att efter en lång dag på kontoret så... men det stämmer ju inte alls. För trots att jag nu varit här från 09 så har dagen än en gång bara flugit förbi. Så kort och gott efter en dag på kontoret ska jag nu iväg och träffa upp en vän på Tak för middag och ett par glas. Min första riktiga aw? Och efter en heldag som växlat mellan regn, grå-mulet, hagel, spöregn, blåst och allt där emellan så sprack himlen precis upp. Kan vi snälla be till vädergudarna att det får hålla i sig? För hur underbart skulle det inte vara? Speciellt nu när vi faktiskt ska till Tak =)

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Tak är ju jätte fin utsikt från. Hoppas att ni har det fint där i solen!
nouw.com/artist
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Så inspirerande att multitaska på gymmet haha
nouw.com/corneliakarlsson
englabjork
englabjork,
Läst boken, så bra och lärorik verkligen! <3 hoppas ni får en fin aw, kram
nouw.com/englabjork
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Hoppas du får en fin kväll 😊❤️
nouw.com/marreekholm
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh va smart att läsa under träningen!
nouw.com/tildablanksvard
Ajli,
Vad kul att läsa och träna samtidigt! Två intressen i samma andetag 😊
ajlimuller.se
Yasmine ,
Så bra idé att läsa en bok när du tränar. Delar du med dig av citaten sedan, blev lite nyfiken! 🙂
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin