Ett måste i Stockholm 

Det här med att vakna i min lägenhet - jag kan knappt beskriva det. Den största anledningen till att jag köpte den var att ”känslan” fanns där. Den där som man inte riktigt kan beskriva. Den bara är. Egentligen var det faktiskt flera kriterier som (bland annat hög avgift) som gjorde att jag hade räknat bort den. Men det var kallt ut, jag var påväg mellan visning, tänkte att varför inte passa på, snubblade in där och kände just den: känslan.
Jag tror det till störst del är det stora fönstret som gör det. Och just nu ligger jag här i sängen, kikar mot det där stora (öppna) fönstret och bara ler. Jag är hemma!

Jag hade ju förresten min första semesterdag igår. Vi kan konstatera att det gick lite sådär med tanke på att jag ändå jobbade mellan ca 11:30-18:30, haha! Idag däremot ska jag försöka va mer ledig än så och har faktiskt en hel del kul grejer inplanerade. Jag ska:

- fortsätta ligga kvar och njuta i sängen en stund.
- träna.
- sätta upp skåpknopparna på mina garderober, som jag väntat enormt efter.
- äta myslunch.
- ta mig till Kista för att vaccinera mig (YAY!).
- möta upp Pappa som ska hjälpa mig lite i läggan.
- hänga med ett par vänner i kvällssolen.

Bra dag!

En annan riktigt bra dag, eller snarare kväll, var i söndags när jag och @isabylund stack iväg till TAK för att ta ett glas bubbel i solen. Vi skulle egentligen till SUS men pga fotbollsfinalen var det smockfullt. Never the less så njöt vi till tusen! Helt klart ett måste för er icke-Stockholmare (och Stockholmare med för den delen). Älskar!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin