Ett MÅSTE att besöka i jul

Jag måste erkänna en sak. Jag är lite (okej, väldigt) avundsjuk på er hemma i Sverige. Inte för att jag längtar hem, inte för att det är dåligt här, nej inte för något sånt. Utan helt och hållet på grund utav det enkla faktumet att vi igår helt missade Lucia. Larmet ringde halv 6, planet lyfte 07:50, vi landade 10:30 lokal tid och därefter var det inte en lugn stund, och med det inte heller någon Lucia.
Vet ni att förra året var ett utav mina Topp 3 mål för December att se ett Luciatåg (vilket jag gjorde)? Och i år insåg jag inte ens att det hade varit förens jag fick wifi på kvällen på hotellrummet. Sån besvikelse!

Däremot kunde vi inte ha valt något bättre ställe att åka till såhär års. I alla fall inte när man bara har en weekend att avsätta.
Jag ska erkänna att jag hade inga som helst förväntningar på Dublin. Ärligt hade jag så dålig koll på det att jag inte ens visste vad jag skulle tro. Men alltså wow!

Staden i sig är väldigt vacker, det ska den absolut ha. En nästintill perfekt blandning mellan modernt och cleant, och gammalt med otrolig arkitektur. Älskar’t. I dagsljus, absolut värt att se men kanske inte så mycket mer. (Okej, nu har jag varit här i ett dygn varav mer än 50% varit i mörker, så jag ska väl inte uttala mig allt för hårt).
Men i mörker däremot. Nämen alltså mitt hjärta håller på att explodera! Varken jag eller Wilma kan sluta att kommentera hur otroligt vackert och mysigt det är. Varje gata är ljusslinge-beklädd, träden inlindade i olika färger, det är lysande granar överallt och skyltfönsterna nästintill suger in en i jul-världen.
Jag menar, bara se på The temple Bar i mörkret. MAGISKT!!

Jag ska självklart skriva ihop en liten guide härifrån och tveka inte en sekund över att just detta 👆🏼 kommer stå med där!

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ojjj det var juligt och vackert
nouw.com/sweetwords
charlottahagg
charlottahagg,
Shit vad häftigt!! Verkligen som på film 😃
nouw.com/charlottahagg
elllensvensson
elllensvensson,
Carolina,
Tråkigt att du missade självaste Lucia, men wow detta hade jag också velat uppleva! SÅ juligt och SÅ fint 😃 <3
knaset.com
Lillymihlte
Lillymihlte,
Helt otroligt magiskt! Ett ställe som verkligen måste besökas i juletid. En framtida resa har jag nu att blicka fram emot, tack hjärtat! <3
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Men nej vad fint! Blir helt varm i hjärtat <3 Kram
nouw.com/linndossing
Emmamehrali
Emmamehrali,
MEN SNÄLLA hur magiskt ser det inte ut?! Jag är så avis på dig just nu hihi 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men alltså hur magsikt är inte detta? Jag är så avundsjuk på dig just nu Matilda, gud vad härligt!!
nouw.com/tildablanksvard
mollysvedin
mollysvedin,
Åhhh vilken magisk stad det ser ut att vara😍😍
nouw.com/mollysvedin
natalierenstroom
natalierenstroom,
Hur fantastiskt fint är det inte??😍🥰
nouw.com/natalierenstroom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin