Energiboozt

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR // Byxor HÄR // Mobilskal ↓ HÄR

Det känns egentligen som att den här veckan borde ha varit riktigt tung. När jag gick och la mig i Söndags trodde jag verkligen att det skulle vara en sån som man får kämpa sig igenom dag för dag. Bara tanken på att jag hade föreläsningar, PM som måste skrivas, jobb och livets alla andra måsten framför mig, fick energin att pysa ur mig likt en luftmadrass med pyspunka.

Men nej, tvärtom har jag varit laddad till tusen och full med energi. Under mina morgonpromenader har jag inte lyssnat på varken poddar eller musik. Istället har jag gått runt och lagt upp en plan, strukturerat veckan och mina måsten, tänkt ut hur jag ska vara så effektiv som möjligt och typ gått igång på möjligheten att checka av varje punkt.

Det är knappt så jag kan förstå var den här energin kommer ifrån själv och det är nog därför jag också känner att jag måste berätta om den för er. Lite som att nypa sig i armen, haha!

För att dessutom göra det ännu bättre så fick jag igår en riktig j*kla energiboozt. Detta i form utav en riktig mysfika med den här godingen. Nämen jag tror verkligen inte att ni förstår vilken energi @isabylund sprider kring sig. I flera timmar satt vi där och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag tror ärligt inte att vi var tysta en endaste sekund, haha!

Är det något hon kan btw så är det att fika. Så när vi ska träffas är det hon som väljer stället, och det blir precis lika bra varje gång. Så här kommer såklart ett fika-tips i form utav Café Pascal. Så himla gott, framför allt mysigt och dessutom med påtår på kaffet (och det gillar vi verkligen, haha). Någon gång ska jag definitivt dit och äta frulle! Jag menar bara se på bilden som frukoststockholm hade lagt upp på insta. DRÖM!

Så nu är jag redo (ge mig en stund att vakna först bara) att sätta mig vid datorn och kriga. 2 PM att skriva - let's do this! Hoppas du också har en massa energi idag, och om inte kommer här 5 tips för att energiboozta

5 tips för att energiboozta i vardagen

1. LE! Och ta livet med en klackspark. Det är verkligen ingen idé att älta sånt som inte hänt eller gräva ned sig under sånt som bara gör en ledsen. Konstatera situationen, tänk på att det säkert hade kunnat varit värre och försök att gå vidare.

2. Fyll ditt liv med sånna som sprider energi!

3. Sortera bort dom som tar din energi! Jag vet inte om det är ett ålderstecken eller om jag bara har gått och blivit smart, men det finns så många människor som bara tar utan att ge något tillbaka. Inse ditt egna värde och sortera bort dom! Ge istället den energin till dom som förtjänar den.

4. Uppskatta dom små sakerna! Stanna upp och känn solen lysa mot ansiktet, känn den friska luften i dina lungor, njut av smaken av första klunken kaffe, uppskatta värmen i en kram.

5. Sprid glädje och kärlek! Det finns verkligen få saker som ger så mycket energi tillbaka som att göra någon annan glad!

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Så fina tips Matilda❤️❤️
nouw.com/ineees
fridawenn
fridawenn,
Så bra tips!😄
nouw.com/fridawenn
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Vilken underbar känsla att du har så mycket energi, de dagar man har det är så skönt. Åh förstår verkligen att det gav dig massa mer energi när du umgicks med henne. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Mirre,
Trevlig fikastund ni hade och så mysigt att ha energi
sweetwordsbymirre.com
isabylund
isabylund,
Åh men fining! Tack för de där orden om mig, kan bara säga detsamma! Punkt nummer 5 på listan där är verkligen SO MUCH YOU!! <3
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Men alltså JA! Det är så viktigt med energiboozt!! Kram
nouw.com/linndossing
Therese,
Alice,
Skönt att du känt så mycket energi istället, och så himla najs med ett café-tips! ^^ Kram!
nouw.com/aliceemericsson
megkaup
megkaup,
snygga snygga du! vilket drömsällskap också, hade gärna fikat med er båda två! 😍
nouw.com/megkaup
Lillymihlte
Lillymihlte,
Du är så otroligt fin och herre-min-tid för dina bilder! Tänk att med rätt tankesätt blir det minsann himla bra, vi har mycket att lära ifrån dig vännen! <3 Puss på dig och ha en fin helg!
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin