En weekend i Göteborg är jag väl värd?

Godmorgon från Götelaborg!

Fasen vad jag behöver den här helgen alltså. Igår hade jag min veckoavstämning med min chef och när vi kom till punkten kring vad som varit dåligt i veckan var svaret: Total omotivation. Inte till mäkleriet i sig utan till livet i allmänhet. (#dramaqueen) Men jag kom på att så här års brukar jag ju alltid åka utomlands, ta semester och få en total restart. I år är ju dock ett helt annat år. Jag har varken haft resan att se fram emot eller fått det där breaket. Så det är ju faktiskt inte så konstigt att jag fastnat i denna negativa spiral. Lösningen: en weekend med sin bästa vän i Göteborg.

Furusundsgatan 6: Exklusiv och nyrenoverad 24 kvadratare!

Kan vi snälla ta en stund för negativa och bittra människor? Jag förstår verkligen inte hur man orkar leva ett sånt liv. Såklart blev tåget försenat (slår ju aldrig fel). Men tro mig, det blir verkligen inte bättre av att sitta och sucka, klaga på det inför sin 2-åring var femte minut eller ringa 3 olika kompisar för att säga att det suger. Varken för dig eller för mig... Fantastiskt när man hamnar inringad bland 3 olika sånna personer.

Tåget var trasigt. Punkt. Gör det bästa av situationen istället väl. Själv pluggade jag in lite musik, körde ett mail-race följt utav att jag la upp 3 olika lägenheter på hemsidan.

Rindögatan 12: Fantastisk 1a med balkong och öppen spis!

När vi väl sen kom fram stod Agnes där på perrongen och tog emot mig. Som jag saknat henne alltså! Alla behöver en Agge i sitt liv kan jag berätta. Men tanke på att vi är sämst på att höra av oss till varandra tillbringades hela kvällen med att prata ikapp om allt. Och med allt menar jag ALLT! Jag har nästintill träningsvärk i både käke och mage ( <— både från skratt och torsdagens megaformer-pass, haha). Och bäst av allt? Jag har fortfarande mer än en hel dag till här med henne. Göteborg is treating me well!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh mysigt med Göteborg <3 det är du helt klart värd hjärtat! KRAM<3

nouw.com/hilma

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin