En vecka värre än Balder

Godmorgon älskade lördag!! So, so needed kan jag säga för herre vilken vecka. Som jag skrev på min instagram:

En vecka som varit värre än Balder när det kommer till berg-och-dalbane-känsla 🎢 highs, lows, spänning, uppförsbacke, trögt i stunder, snabbt som satan, total ångest och en kittlande mage. Bättre går det fasen inte att beskriva den.

Vi snackar att det har varit på den nivån att jag inte ens hunnit kika in på insta (bortsett från de korta stunderna jag öppnat appen för att ladda upp mina egna bilder). Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg här och uppdatera er om allt igårkväll, men behövde verkligen få zooma ut och leva livet en liten stund. Därav kort inlägg just nu. But hey, I’m alive and I’m still here! Ska försöka sätta mig lite senare och försöka summera allt - både för er men också för min egna skull. 2021 är utan tvekan året jag skall kicka igång mäklar-karriären på riktigt och den här veckan har utan tvekan varit starten på det. Som sagt, ni skall få läsa allt men just nu tänker jag vända mig om här i sängen, dra täcket över huvudet och njuta av att få sova ett par timmar till. Ha en underbar lördag hjärtan och njut lite av livet!

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Härligt! Hoppas att allt börjar komma på plats snart!

nouw.com/emmapetersson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin