En vecka fylld med dater

Okej, jag tar tillbaka det där jag sa om Måndags-ångest igår. Bortsett från att vi har två stora PM som ska vara klara den här veckan (varav det som ska vara inne 08:00 på Fredag fick vi först idag) vilket innebär att det kommer bli en hel del plugg, så har jag en massa kul inplanerat. Framför allt har jag enormt mycket vänner inplanerat, och jag tror nog att ni alla förstår både hur mycket det betyder för mig och vilket stort steg det är utanför min vanliga comfortzone. Yay me!

Måndag
Dubbla föreläsningar i skolan och BodyCombat kickade igång den här veckan. Back to business! Lika bra att fortsätta med det och både städa toan (so needed...) och fixa matlådor när man ändå är i farten.

Tisdag
"Ledig" från skolan, men med tanke på att jurre-PMet ska in på Fredag blir det en massa plugg. Tack och lov har jag i alla fall en lunch inplanerad med en älskad vän som också flyttat upp från Gotland, och båda mina pass att hålla på kvällen.

Onsdag
Efter morgonträning (något förslag på vad jag ska köra) och handledning i skolan blir det pluggmys med Etik-gruppen (aka taco-mys-crewet) och middag hemma vid Axel. Vågar vi på något sätt hoppas på att vi blir klara med PMet?

Torsdag
"Ledig" från skolan, men copy paste på Tisdagen. Byt dock ut lunch och pass mot öppningsevent av Din Sko Gallerian tillsammans med @isabylund och sen middag med en annan vän. Längtar? Oh yes!

Fredag
Lätt ångest-dag fylld med föreläsning och redovisning utav jurre-PMet (HATA redovisningar)... På kvällen däremot har jag kvartalsutbildning på BodyJamen, vilket innebär att jag får träffa en massa andra Jam-instruktörer och dansa arslet av mig med de bästa topp-instruktörerna och nya releasen.

Lördag
Helgen startar med tränings- och lunchdate tillsammans med en tjej jag snabbt hälsade på när jag var på Elle-galan i September. Vi har försökt få till en träff sedan dess, men våra scheman har verkligen inte funkat. Men nu så! Woop woop!

Söndag
Jag har börjat älska att ha Söndagarna oplanerade i förväg, för på något sätt så slutar det ju ändå med att dom är fyllda med både det ena och det andra, haha! Lyckas vi inte bli klara med PMet på Onsdagen så blir det en massa plugg. Annars får vi se vad Söndagen för med sig för något kul =)

Kan vi bara ta en stund för hur mycket vänner jag faktiskt ska träffa den här veckan? Vem hade någonsin kunnat föreställa sig något sånt va, haha? Vad ska ni göra den här veckan? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Fina fina du <3
nouw.com/evelinarou
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Åhh va kul, ska också på öppnings eventet med Dinsko!! Då syns vi ju där <3
nouw.com/mayamolanderz
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Åhh va kul, ska också på öppnings eventet med Dinsko!! Då syns vi ju där <3
nouw.com/mayamolanderz
tildablanksvard
tildablanksvard,
Låter som en mysig vecka trots plugget!
nouw.com/tildablanksvard
happyM
happyM,
Åhhh vad glad jag blir!!! Låter ju som att du kommer få en hur bra vecka som helst!! Du är värd det allra bästa finis <3 Största kramen <3
nouw.com/happym
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Hoppas du får en fin vecka! <3
nouw.com/ebbaalexandraa

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin