En vecka att försöka mota ångesten

God morgon hjärtan!

Och god morgon både sista veckan i Stockholm och Lucia. Jag får lite lätt panne över att December går så sjukt fort. Jag har inte fått så mycket julfeeling som jag velat, och det hade inte @isabylund heller. Så i Lördags möttes vi upp för att framkalla lite. Vi gjorde julmarknaden i Gamla stan, myspromenad längs med Drottninggatan och sen in på NK för fika och deras julavdelning. Mys!

Ett ämne vi snubblade över var att jag den senaste tiden inte hittat på så mycket. Så fort jag börjar må dåligt isolerar jag mig. Så de senaste veckornas ångest har gjort att soffan varit min bästa vän. Samtidigt vet jag också att jag mår ungefär tusen gånger bättre när jag hittar på saker och inte bara låter livet springa förbi mig. Så just det har jag planerat att jobba emot den här sista veckan =)

Måndag: Efter dagens sista visning ska jag möta upp Ella och Richard vid Hedvig Eleonora för att gå på Lucia-konsert. Hur mysigt??

Tisdag: Gym, tillträde och sen har jag bokat in en lunch med en vän. Därefter blir det direkt iväg på två möten innan jag kanske, kanske ska hosta en liten julmiddag här hemma.

Onsdag: Det gör mig lite nervös att sitta och skriva det här, för jag är helt säker på att jag har något inplanerat efter jobbet men jag kan för mitt liv inte komma på vad det är. Så om någon vet med sig att vi har bestämt något får denne person gärna hojta till.

Torsdag: Morgonträning följt av jobb. På lunchen har jag oh Lovisa bokat in att vi ska gå ut och fira vårat första helår som mäklare. Lite som en julavslutning för oss två. På kvällen är det sen definitivt dags att ta tag i det här med att packa.

Fredag: = Barry's på morgonen. Sen är vi där, årets sista arbetsdag (på kontoret, kommer fortfarande bli en del hemifrån). dagen i sig blir nog ändå inte så mycket jobb för den största punkten på schemat heter "Jullunch och summering av året samt Framåtblick 2022". Så mysigt! Och efter det ska vi iväg till NK för att göra mitt stora köp.

Lördag: I'M GOING HOME! Note to self - boka biljett. Men ja, jag åker hem till min älskade ö.

Söndag: Förstår ni hur mycket jag längtar efter att vakna upp hemma i mitt älskade barndomshem? LYCKAN när jag bara tänker på det är total!! Dagen tänker jag sen ta som den kommer och fylla med mys, god mat, en promenad eller två längsvattnet och allt annat jag får feeling för.

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin