En uppdatering om livet

Vad händer egentligen i mitt liv? Det känns inte som att jag hinner uppdatera er lika mycket om det som jag brukade göra. Jag kan verkligen sakna det kan jag säga. Det här med att uppdatera med tankar, funderingar, händelser och ögonblick som jag förut var blixtsnabb på att dokumentera, men som nu inte längre hinner med. Men jag för att ni skall få hänga med lite mer så tänker jag helt enkelt att vi kör en liten update i punktform.

Jag.
Mår okej. Jag jobbar verkligen på project comeback (as you know). Förra veckan gick livet i hundratio och nu går det kanske i 75. Jag har liksom lite problem med att hitta balans i on och off. Visserligen tror jag inte att det kommer att gå i mitt yrke för man måste hela tiden vara flexibel och ta chanserna som dom kommer, men jag hade behövt lite mer balans i vad jag gör utanför jobbet med. Just nu blir jag överstimulerad på jobbet och understimulerad utanför. Kan någon bara ge mig vår och lite mindre corona så vi i alla fall kan få njuta av härliga kvällar?

Jobb.
Full fart framåt kan jag säga. Jag jobbar för fullt på att få ihop ett kontrakt på en lägenhet jag nu har visat 13 gånger. Allt jag vill är att lyckas - inte för min skull (har ärligt så lågt arvode att det inte spelar någon större roll), utan för att säljarna är så otroligt gulliga och allt jag vill är deras bästa. Så håll tummarna för att det där vinnande budet kommer snart! I övrigt är det mycket ringa, ringa, ringa som gäller.

Dejtande.
Jag har faktiskt dejtat lite på sistone. Inte det lättaste pga både jobb och corona kan jag meddela. Och heller inte det lättaste med tanke på att jag verkar ha något slags problem med att hitta attraktion. Jag träffar världens härligaste killar, snackar i timmar om allt mellan himmel och jord, men sen då? Tack för ikväll, det här var trevligt. Vi hörs! But we never do....

Shopping.
Sablar vad jag egentligen är på shoppinghumör. Men av någon anledning vill jag inte klicka hem något utan faktiskt gå på stan, kika, testa, klämma och känna. Det händer ju dock inte nu, så för tillfället blir det inte så mycket shopping. Istället lägger jag pengarna på totalt onödiga matinköp. Typ som mina älskade kombouchas. Way to expensive för mig egentligen, men men.


Outfits.
Jag ska vara ärliga med er. Jag har på riktigt gått i ett och samma par byxor sedan jul. All day every day. Varför? Jo, jag har helt ärligt varit rädd för att ta på mig mina "vanliga" byxor och få panik över hur mycket jag faktiskt gått upp i vikt under den senaste tiden. Löjligt, men sant. Just nu är jag kind of fine med det, men jag är så rädd för att om jag tar på mig mina vanliga kläder och känner att dom sitter "fel" att det hela plötsligt skall slå till negativt. Som sagt - så löjligt! Men framför allt så oinspirerande. Jag älskar ju faktiskt att klä mig snyggt, utmana mig själv och utveckla min stil. Nej, nu är det dags att ta tag i det här fröken Berlin! Våga!

Favoritrutin.
Det är 2 stycken just nu:

- Min kvällsrutin med att få tvätta ansiktet ordentligt. Sekunderna innan kan det ta emot ordentligt. Sådär så man överväger att lägga sig med sminket på. Men när jag väl står där med rent och insmort ansikte kan jag inget annat än älska det.

- Duschen på lördagar. As you know är jag en dusch-människa i hög rang. Jag lever efter filosofin att alla världens problem kan lösas i en tillräckligt lång och tillräckligt varm dusch. Dock tränar jag numera på morgonen = morgondusch = snabbdusch. På lördagarna däremot har jag gått om tid. Så då är det en lååång dusch med hårinpackning, benrakning och allt vad man mer kan komma på. Efter det smörjer jag in hela kroppen, virar in mig i min morgonrock, kokar en kopp te och kryper upp i soffan med datorn och youtube. Hör ni hur underbart det låter? And that's every Saturday!

Gillar

Kommentarer

brallans
brallans,

Hoppas du hittar lite bättre balans 🤍 Så kul att få läsa en update och hänga med i vad som händer! Love it! Och dina lördagar låter helt fantastiska 😍😍

nouw.com/brallans

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin